Rörmokare i Öckerö

Annons:
Bra och duktiga rörmokare i Öckerö - en guide till att hitta den bästa rörmokaren för ditt projekt och dina VVS behov. Om du bor i eller i närheten av Öckerö och letar efter ett VVS företag i Öckerö som har tillgängliga rörmokare som kan hjälpa dig med t.ex. toalett och badrum hittar du här alla rörmokare i Öckerö. Sammanlagt har vi 2 olika rörmokare verksamma i Öckerö listade i vår katalog som du kan kontakta för VVS arbete i Öckerö.
Annons:

Bra rörmokare i Öckerö

Nedanför kan du ta del av vår lista över rörmokare i Öckerö.

Ivans Rörtjänst AB
Långesand 15
475 31 ÖCKERÖ


Öckerö Rörläggeri AB
Långesand 13
475 31 ÖCKERÖ


VVS-butik i Öckerö

Många av de 2 olika rörmokarna från listan ovan har också koppling till någon VVS butik i Öckerö. Ibland finns VVS butiken i Öckerö på samma adress som rörmokaren. Fråga din rörmokare om du behöver hjälp att hitta VVS butik i Öckerö.
Annons:

Pris för rörmokare i Öckerö

Pris och kostnad för att anlita en rörmokare i Öckerö varier beroende på typ av VVS arbete som du behöver hjälp med i Öckerö. Rörmokare pris i Öckerö tar du enklast reda på genom att kontakta ett par olika rörmokare i Öckerö för att be om offerter för det VVS arbete i Öckerö som du behöver hjälp med.

Rörmokare jour i Öckerö

Flera av våra rörmokare i listan ovan har rörmokare jour i Öckerö. För att ta reda på vilka rörmokare i Öckerö som erbjuder jour rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika rörmokare.

Rörmokarefakta om orten Öckerö

I Öckerö finns som bekant minst en verksam rörmokare och nedanför hittar du en del generell fakta om Öckerö.

Öckerö är en tätort på Öckerö i Bohuslän och centralort i Öckerö kommun och kyrkby i Öckerö socken. Tätorten har exempelvis tandläkare, apotek, bank, post, systembolag, bibliotek och livsmedelsaffär. Det finns även hamn, kommunhus, ishall och skolor.

Yta: 242,42 hektar
Invånarantal: 3488, år 2010

Här kan du också läsa mer om Öckerö om du vill veta mer om Öckerö än bara rörmokare.

I Öckerö hittade vi sammanlagt 2 olika rörmokare och VVS-företag att välja mellan när du behöver hjälp med toalett, badrum eller annat VVS-arbete i Öckerö. Om du inte hittar en lämplig rörmokare i Öckerö för dina projekt rekommenderar vi att du letar vidare i något angränsande län till Västra Götaland.