Rörmokare i Lerum

Annons:
Bra och duktiga rörmokare i Lerum - en guide till att hitta den bästa rörmokaren för ditt projekt och dina VVS behov. Om du bor i eller i närheten av Lerum och letar efter ett VVS företag i Lerum som har tillgängliga rörmokare som kan hjälpa dig med t.ex. toalett och badrum hittar du här alla rörmokare i Lerum. Sammanlagt har vi 5 olika rörmokare verksamma i Lerum listade i vår katalog som du kan kontakta för VVS arbete i Lerum.
Annons:

Bra rörmokare i Lerum

Nedanför kan du ta del av vår lista över rörmokare i Lerum.

Bad & Värme Tolfs VVS & Entreprenad AB
Göteborgsv. 10
443 30 LERUM


Lite El AB
Alv. 1
443 31 Lerum


R A Värmeskötsel AB
Elliots v. 17
443 51 Lerum


Tolfs VVS & Entrprenad AB
Göteborgsv. 10
443 30 LERUM


Veteranpoolen Lerum
Göteborgsv. 3 A
443 30 LERUM


VVS-butik i Lerum

Många av de 5 olika rörmokarna från listan ovan har också koppling till någon VVS butik i Lerum. Ibland finns VVS butiken i Lerum på samma adress som rörmokaren. Fråga din rörmokare om du behöver hjälp att hitta VVS butik i Lerum.
Annons:

Pris för rörmokare i Lerum

Pris och kostnad för att anlita en rörmokare i Lerum varier beroende på typ av VVS arbete som du behöver hjälp med i Lerum. Rörmokare pris i Lerum tar du enklast reda på genom att kontakta ett par olika rörmokare i Lerum för att be om offerter för det VVS arbete i Lerum som du behöver hjälp med.

Rörmokare jour i Lerum

Flera av våra rörmokare i listan ovan har rörmokare jour i Lerum. För att ta reda på vilka rörmokare i Lerum som erbjuder jour rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika rörmokare.

Rörmokarefakta om orten Lerum

I Lerum finns som bekant minst en verksam rörmokare och nedanför hittar du en del generell fakta om Lerum.

Lerum är centralort i Lerums kommun i Västra Götalands län. Lerum ligger vid E20 och Västra stambanan cirka två mil öster om Göteborg. Lerum är ett av två samhällen vid sjön Aspen; på den västra sidan ligger Jonsered i Partille kommun.

Yta: 1 426,87 hektar
Invånarantal: 16855, år 2010

Här kan du också läsa mer om Lerum om du vill veta mer om Lerum än bara rörmokare.

I Lerum hittade vi sammanlagt 5 olika rörmokare och VVS-företag att välja mellan när du behöver hjälp med toalett, badrum eller annat VVS-arbete i Lerum. Om du inte hittar en lämplig rörmokare i Lerum för dina projekt rekommenderar vi att du letar vidare i något angränsande län till Västra Götaland.