Rörmokare i Kode

Annons:
Bra och duktiga rörmokare i Kode - en guide till att hitta den bästa rörmokaren för ditt projekt och dina VVS behov. Om du bor i eller i närheten av Kode och letar efter ett VVS företag i Kode som har tillgängliga rörmokare som kan hjälpa dig med t.ex. toalett och badrum hittar du här alla rörmokare i Kode. Sammanlagt har vi 4 olika rörmokare verksamma i Kode listade i vår katalog som du kan kontakta för VVS arbete i Kode.
Annons:

Bra rörmokare i Kode

Nedanför kan du ta del av vår lista över rörmokare i Kode.

Cmb Therm AB
Åsebyberg 735
442 98 Kode


Jp-Rör
Marias v. 49
442 97 KODE


Rollsbo Rör AB
Briljantv. 5
442 60 KODE


Rollsbo Rörläggeri AB
Hedsv. 9
442 60 KODE


VVS-butik i Kode

Många av de 4 olika rörmokarna från listan ovan har också koppling till någon VVS butik i Kode. Ibland finns VVS butiken i Kode på samma adress som rörmokaren. Fråga din rörmokare om du behöver hjälp att hitta VVS butik i Kode.
Annons:

Pris för rörmokare i Kode

Pris och kostnad för att anlita en rörmokare i Kode varier beroende på typ av VVS arbete som du behöver hjälp med i Kode. Rörmokare pris i Kode tar du enklast reda på genom att kontakta ett par olika rörmokare i Kode för att be om offerter för det VVS arbete i Kode som du behöver hjälp med.

Rörmokare jour i Kode

Flera av våra rörmokare i listan ovan har rörmokare jour i Kode. För att ta reda på vilka rörmokare i Kode som erbjuder jour rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika rörmokare.

Rörmokarefakta om orten Kode

I Kode finns som bekant minst en verksam rörmokare och nedanför hittar du en del generell fakta om Kode.

Kode är en tätort i Kungälvs kommun i Västra Götalands län. Orten ligger i Solberga socken i södra Bohuslän, 12 km norr om Kungälv och 15 km söder om Stenungsund. Samhället har hållplats på Bohusbanan och passeras av E6.

Yta: 127,25 hektar
Invånarantal: 1380, år 2010

Här kan du också läsa mer om Kode om du vill veta mer om Kode än bara rörmokare.

I Kode hittade vi sammanlagt 4 olika rörmokare och VVS-företag att välja mellan när du behöver hjälp med toalett, badrum eller annat VVS-arbete i Kode. Om du inte hittar en lämplig rörmokare i Kode för dina projekt rekommenderar vi att du letar vidare i något angränsande län till Västra Götaland.