Rörmokare i Kärna

Annons:
Bra och duktiga rörmokare i Kärna - en guide till att hitta den bästa rörmokaren för ditt projekt och dina VVS behov. Om du bor i eller i närheten av Kärna och letar efter ett VVS företag i Kärna som har tillgängliga rörmokare som kan hjälpa dig med t.ex. toalett och badrum hittar du här alla rörmokare i Kärna. Sammanlagt har vi 6 olika rörmokare verksamma i Kärna listade i vår katalog som du kan kontakta för VVS arbete i Kärna.
Annons:

Bra rörmokare i Kärna

Nedanför kan du ta del av vår lista över rörmokare i Kärna.


Mta Byggtjänst AB
Glöskär


Bengt Lundbecks Rör AB
Höga 190
442 73 KÄRNA


Bua Oljeservice, HB
Brunnefjäll 180
442 71 KÄRNA


Erik Bertilsson
Staby 150
442 72 Kärna


Kärna Rör AB
Staby 160
442 72 Kärna


Lundbecks Rör
Höga 190
442 73 KÄRNA


VVS-butik i Kärna

Många av de 6 olika rörmokarna från listan ovan har också koppling till någon VVS butik i Kärna. Ibland finns VVS butiken i Kärna på samma adress som rörmokaren. Fråga din rörmokare om du behöver hjälp att hitta VVS butik i Kärna.
Annons:

Pris för rörmokare i Kärna

Pris och kostnad för att anlita en rörmokare i Kärna varier beroende på typ av VVS arbete som du behöver hjälp med i Kärna. Rörmokare pris i Kärna tar du enklast reda på genom att kontakta ett par olika rörmokare i Kärna för att be om offerter för det VVS arbete i Kärna som du behöver hjälp med.

Rörmokare jour i Kärna

Flera av våra rörmokare i listan ovan har rörmokare jour i Kärna. För att ta reda på vilka rörmokare i Kärna som erbjuder jour rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika rörmokare.

Rörmokarefakta om orten Kärna

I Kärna finns som bekant minst en verksam rörmokare och nedanför hittar du en del generell fakta om Kärna.

Kärna är en tätort i Kungälvs kommun i Västra Götalands län. Kärna är ett mindre samhälle på landsbygden, cirka tio kilometer väster om centralorten Kungälv och cirka 22,5 km från Göteborg.

Yta: 45,20 hektar
Invånarantal: 430, år 2010

Här kan du också läsa mer om Kärna om du vill veta mer om Kärna än bara rörmokare.

I Kärna hittade vi sammanlagt 6 olika rörmokare och VVS-företag att välja mellan när du behöver hjälp med toalett, badrum eller annat VVS-arbete i Kärna. Om du inte hittar en lämplig rörmokare i Kärna för dina projekt rekommenderar vi att du letar vidare i något angränsande län till Västra Götaland.