Rörmokare i Kållekärr

Annons:
Bra och duktiga rörmokare i Kållekärr - en guide till att hitta den bästa rörmokaren för ditt projekt och dina VVS behov. Om du bor i eller i närheten av Kållekärr och letar efter ett VVS företag i Kållekärr som har tillgängliga rörmokare som kan hjälpa dig med t.ex. toalett och badrum hittar du här alla rörmokare i Kållekärr. Sammanlagt har vi 2 olika rörmokare verksamma i Kållekärr listade i vår katalog som du kan kontakta för VVS arbete i Kållekärr.
Annons:

Bra rörmokare i Kållekärr

Nedanför kan du ta del av vår lista över rörmokare i Kållekärr.

MRK Holding AB
Vallhamn industriväg 208
471 93 Kållekärr


Rörbyrån 471, AB
Vallhamn industriväg 13
471 93 Kållekärr


VVS-butik i Kållekärr

Många av de 2 olika rörmokarna från listan ovan har också koppling till någon VVS butik i Kållekärr. Ibland finns VVS butiken i Kållekärr på samma adress som rörmokaren. Fråga din rörmokare om du behöver hjälp att hitta VVS butik i Kållekärr.
Annons:

Pris för rörmokare i Kållekärr

Pris och kostnad för att anlita en rörmokare i Kållekärr varier beroende på typ av VVS arbete som du behöver hjälp med i Kållekärr. Rörmokare pris i Kållekärr tar du enklast reda på genom att kontakta ett par olika rörmokare i Kållekärr för att be om offerter för det VVS arbete i Kållekärr som du behöver hjälp med.

Rörmokare jour i Kållekärr

Flera av våra rörmokare i listan ovan har rörmokare jour i Kållekärr. För att ta reda på vilka rörmokare i Kållekärr som erbjuder jour rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika rörmokare.

Rörmokarefakta om orten Kållekärr

I Kållekärr finns som bekant minst en verksam rörmokare och nedanför hittar du en del generell fakta om Kållekärr.

Kållekärr är en tätort i Tjörns kommun i Västra Götalands län. Här finns skola, deltidsbrandstation och Tjörns enda dygnsambulans är placerad här tillsammans med ett apotek och en busstation.

Yta: 53,86 hektar
Invånarantal: 560, år 2010

Här kan du också läsa mer om Kållekärr om du vill veta mer om Kållekärr än bara rörmokare.

I Kållekärr hittade vi sammanlagt 2 olika rörmokare och VVS-företag att välja mellan när du behöver hjälp med toalett, badrum eller annat VVS-arbete i Kållekärr. Om du inte hittar en lämplig rörmokare i Kållekärr för dina projekt rekommenderar vi att du letar vidare i något angränsande län till Västra Götaland.