Rörmokare i Salbohed

Annons:
Bra och duktiga rörmokare i Salbohed - en guide till att hitta den bästa rörmokaren för ditt projekt och dina VVS behov. Om du bor i eller i närheten av Salbohed och letar efter ett VVS företag i Salbohed som har tillgängliga rörmokare som kan hjälpa dig med t.ex. toalett och badrum hittar du här alla rörmokare i Salbohed. Sammanlagt har vi 1 olika rörmokare verksamma i Salbohed listade i vår katalog som du kan kontakta för VVS arbete i Salbohed.
Annons:

Bra rörmokare i Salbohed

Nedanför kan du ta del av vår lista över rörmokare i Salbohed.

Lings Rör AB
Salbov. 27
733 63 Salbohed


VVS-butik i Salbohed

Många av de 1 olika rörmokarna från listan ovan har också koppling till någon VVS butik i Salbohed. Ibland finns VVS butiken i Salbohed på samma adress som rörmokaren. Fråga din rörmokare om du behöver hjälp att hitta VVS butik i Salbohed.
Annons:

Pris för rörmokare i Salbohed

Pris och kostnad för att anlita en rörmokare i Salbohed varier beroende på typ av VVS arbete som du behöver hjälp med i Salbohed. Rörmokare pris i Salbohed tar du enklast reda på genom att kontakta ett par olika rörmokare i Salbohed för att be om offerter för det VVS arbete i Salbohed som du behöver hjälp med.

Rörmokare jour i Salbohed

Flera av våra rörmokare i listan ovan har rörmokare jour i Salbohed. För att ta reda på vilka rörmokare i Salbohed som erbjuder jour rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika rörmokare.

Rörmokarefakta om orten Salbohed

I Salbohed finns som bekant minst en verksam rörmokare och nedanför hittar du en del generell fakta om Salbohed.

Salbohed är en tätort i östra delen av Västerfärnebo socken i Sala kommun. Salbohed ligger vid Badelundaåsen och hade förr exercisplats för Västmanlands regemente (I 18). Även Västmanlands trängkår (T 5) var förlagd till Salbohed under åren 1904-1927. Tidigare (1934) låg här en s.k. sinnesslöanstalt.

Yta: 75,39 hektar
Invånarantal: 259, år 2010

Här kan du också läsa mer om Salbohed om du vill veta mer om Salbohed än bara rörmokare.

I Salbohed hittade vi sammanlagt 1 olika rörmokare och VVS-företag att välja mellan när du behöver hjälp med toalett, badrum eller annat VVS-arbete i Salbohed. Om du inte hittar en lämplig rörmokare i Salbohed för dina projekt rekommenderar vi att du letar vidare i något angränsande län till Västmanland.