Rörmokare i Kolbäck

Annons:
Bra och duktiga rörmokare i Kolbäck - en guide till att hitta den bästa rörmokaren för ditt projekt och dina VVS behov. Om du bor i eller i närheten av Kolbäck och letar efter ett VVS företag i Kolbäck som har tillgängliga rörmokare som kan hjälpa dig med t.ex. toalett och badrum hittar du här alla rörmokare i Kolbäck. Sammanlagt har vi 4 olika rörmokare verksamma i Kolbäck listade i vår katalog som du kan kontakta för VVS arbete i Kolbäck.
Annons:

Bra rörmokare i Kolbäck

Nedanför kan du ta del av vår lista över rörmokare i Kolbäck.


Tor-Ivars Rör AB Service och Installation
Fyrbacken


Aqua Rör Västerås
Bärsta Norrgården 10
734 93 KOLBÄCK


P. Lindbergs Rör AB
Stationsg. 2
734 50 Kolbäck


Tor-Ivars Rör AB
Fyrbacken 5
734 93 KOLBÄCK


VVS-butik i Kolbäck

Många av de 4 olika rörmokarna från listan ovan har också koppling till någon VVS butik i Kolbäck. Ibland finns VVS butiken i Kolbäck på samma adress som rörmokaren. Fråga din rörmokare om du behöver hjälp att hitta VVS butik i Kolbäck.
Annons:

Pris för rörmokare i Kolbäck

Pris och kostnad för att anlita en rörmokare i Kolbäck varier beroende på typ av VVS arbete som du behöver hjälp med i Kolbäck. Rörmokare pris i Kolbäck tar du enklast reda på genom att kontakta ett par olika rörmokare i Kolbäck för att be om offerter för det VVS arbete i Kolbäck som du behöver hjälp med.

Rörmokare jour i Kolbäck

Flera av våra rörmokare i listan ovan har rörmokare jour i Kolbäck. För att ta reda på vilka rörmokare i Kolbäck som erbjuder jour rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika rörmokare.

Rörmokarefakta om orten Kolbäck

I Kolbäck finns som bekant minst en verksam rörmokare och nedanför hittar du en del generell fakta om Kolbäck.

Kolbäck i sydöstra Västmanland är en tätort i Hallstahammars kommun. I Kolbäck finns metall- och verkstadsindustri. Kolbäcksån flyter genom samhället. Namnet Kolbäck betecknade ursprungligen en närliggande bäck, vars vatten ansågs vara svart som kol.

Yta: 221,80 hektar
Invånarantal: 1951, år 2010

Här kan du också läsa mer om Kolbäck om du vill veta mer om Kolbäck än bara rörmokare.

I Kolbäck hittade vi sammanlagt 4 olika rörmokare och VVS-företag att välja mellan när du behöver hjälp med toalett, badrum eller annat VVS-arbete i Kolbäck. Om du inte hittar en lämplig rörmokare i Kolbäck för dina projekt rekommenderar vi att du letar vidare i något angränsande län till Västmanland.