Rörmokare i Obbola

Annons:
Bra och duktiga rörmokare i Obbola - en guide till att hitta den bästa rörmokaren för ditt projekt och dina VVS behov. Om du bor i eller i närheten av Obbola och letar efter ett VVS företag i Obbola som har tillgängliga rörmokare som kan hjälpa dig med t.ex. toalett och badrum hittar du här alla rörmokare i Obbola. Sammanlagt har vi 3 olika rörmokare verksamma i Obbola listade i vår katalog som du kan kontakta för VVS arbete i Obbola.
Annons:

Bra rörmokare i Obbola

Nedanför kan du ta del av vår lista över rörmokare i Obbola.

H. Lundgrens Rör I Obbola AB
Akterstigen 7
913 42 Obbola


M Holms Värme & Sanitet AB
Byv. 11
913 42 Obbola


Svenska Vpg AB
Mölle 20
913 42 Obbola


VVS-butik i Obbola

Många av de 3 olika rörmokarna från listan ovan har också koppling till någon VVS butik i Obbola. Ibland finns VVS butiken i Obbola på samma adress som rörmokaren. Fråga din rörmokare om du behöver hjälp att hitta VVS butik i Obbola.
Annons:

Pris för rörmokare i Obbola

Pris och kostnad för att anlita en rörmokare i Obbola varier beroende på typ av VVS arbete som du behöver hjälp med i Obbola. Rörmokare pris i Obbola tar du enklast reda på genom att kontakta ett par olika rörmokare i Obbola för att be om offerter för det VVS arbete i Obbola som du behöver hjälp med.

Rörmokare jour i Obbola

Flera av våra rörmokare i listan ovan har rörmokare jour i Obbola. För att ta reda på vilka rörmokare i Obbola som erbjuder jour rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika rörmokare.

Rörmokarefakta om orten Obbola

I Obbola finns som bekant minst en verksam rörmokare och nedanför hittar du en del generell fakta om Obbola.

Obbola är en tätort i Umeå kommun och en av kommunens äldsta byar. Orten är belägen på Obbolaön i Umeälvens utlopp, där älven delar sig i Västerfjärden och Österfjärden. Orten är känd för sin sulfatmassafabrik som idag heter SCA Obbola.

Yta: 256,08 hektar
Invånarantal: 2197, år 2010

Här kan du också läsa mer om Obbola om du vill veta mer om Obbola än bara rörmokare.

I Obbola hittade vi sammanlagt 3 olika rörmokare och VVS-företag att välja mellan när du behöver hjälp med toalett, badrum eller annat VVS-arbete i Obbola. Om du inte hittar en lämplig rörmokare i Obbola för dina projekt rekommenderar vi att du letar vidare i något angränsande län till Västerbotten.