Rörmokare i Kåge

Annons:
Bra och duktiga rörmokare i Kåge - en guide till att hitta den bästa rörmokaren för ditt projekt och dina VVS behov. Om du bor i eller i närheten av Kåge och letar efter ett VVS företag i Kåge som har tillgängliga rörmokare som kan hjälpa dig med t.ex. toalett och badrum hittar du här alla rörmokare i Kåge. Sammanlagt har vi 6 olika rörmokare verksamma i Kåge listade i vår katalog som du kan kontakta för VVS arbete i Kåge.
Annons:

Bra rörmokare i Kåge

Nedanför kan du ta del av vår lista över rörmokare i Kåge.


Per H Energi & Konsult AB
HögåsvLindgren VVS AB, Urban
Kvarnfors 41


Ah Värme & Konsult AB
Högåsv. 34
934 31 KÅGE


Bad & Värme, Holmboms Värme & Sanitet AB
Storg. 46
934 32 Kåge


Luft & Miljö I Skellefteå AB
Hamng. 29
934 31 KÅGE


VVS & Energi i Kåge AB
Högåsv. 34
934 31 KÅGE


VVS-butik i Kåge

Många av de 6 olika rörmokarna från listan ovan har också koppling till någon VVS butik i Kåge. Ibland finns VVS butiken i Kåge på samma adress som rörmokaren. Fråga din rörmokare om du behöver hjälp att hitta VVS butik i Kåge.
Annons:

Pris för rörmokare i Kåge

Pris och kostnad för att anlita en rörmokare i Kåge varier beroende på typ av VVS arbete som du behöver hjälp med i Kåge. Rörmokare pris i Kåge tar du enklast reda på genom att kontakta ett par olika rörmokare i Kåge för att be om offerter för det VVS arbete i Kåge som du behöver hjälp med.

Rörmokare jour i Kåge

Flera av våra rörmokare i listan ovan har rörmokare jour i Kåge. För att ta reda på vilka rörmokare i Kåge som erbjuder jour rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika rörmokare.

Rörmokarefakta om orten Kåge

I Kåge finns som bekant minst en verksam rörmokare och nedanför hittar du en del generell fakta om Kåge.

Kåge är en tätort i Skellefteå kommun i norra Västerbotten. Den ligger 14 kilometer norr om Skellefteå tätort, vid Bottenvikskusten och Europaväg 4. Kåge är känt sedan 1505, då änkan Gunborg från Stockholm sålde det till prosten herr Andreas i Skellefteå.

Yta: 247,35 hektar
Invånarantal: 2248, år 2010

Här kan du också läsa mer om Kåge om du vill veta mer om Kåge än bara rörmokare.

I Kåge hittade vi sammanlagt 6 olika rörmokare och VVS-företag att välja mellan när du behöver hjälp med toalett, badrum eller annat VVS-arbete i Kåge. Om du inte hittar en lämplig rörmokare i Kåge för dina projekt rekommenderar vi att du letar vidare i något angränsande län till Västerbotten.