Rörmokare i Dorotea

Annons:
Bra och duktiga rörmokare i Dorotea - en guide till att hitta den bästa rörmokaren för ditt projekt och dina VVS behov. Om du bor i eller i närheten av Dorotea och letar efter ett VVS företag i Dorotea som har tillgängliga rörmokare som kan hjälpa dig med t.ex. toalett och badrum hittar du här alla rörmokare i Dorotea. Sammanlagt har vi 2 olika rörmokare verksamma i Dorotea listade i vår katalog som du kan kontakta för VVS arbete i Dorotea.
Annons:

Bra rörmokare i Dorotea

Nedanför kan du ta del av vår lista över rörmokare i Dorotea.

Caverion Sverige AB
Storg. 37
917 32 Dorotea


Dorotea Värme & Sanitet AB
Skogsg. 4
917 31 DOROTEA


VVS-butik i Dorotea

Många av de 2 olika rörmokarna från listan ovan har också koppling till någon VVS butik i Dorotea. Ibland finns VVS butiken i Dorotea på samma adress som rörmokaren. Fråga din rörmokare om du behöver hjälp att hitta VVS butik i Dorotea.
Annons:

Pris för rörmokare i Dorotea

Pris och kostnad för att anlita en rörmokare i Dorotea varier beroende på typ av VVS arbete som du behöver hjälp med i Dorotea. Rörmokare pris i Dorotea tar du enklast reda på genom att kontakta ett par olika rörmokare i Dorotea för att be om offerter för det VVS arbete i Dorotea som du behöver hjälp med.

Rörmokare jour i Dorotea

Flera av våra rörmokare i listan ovan har rörmokare jour i Dorotea. För att ta reda på vilka rörmokare i Dorotea som erbjuder jour rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika rörmokare.

Rörmokarefakta om orten Dorotea

I Dorotea finns som bekant minst en verksam rörmokare och nedanför hittar du en del generell fakta om Dorotea.

Dorotea (sydsamiska: Döörte) är en tätort i Lappland och centralort i Dorotea kommun i Västerbottens län. Orten ligger vid Europaväg E45 och Inlandsbanan, 17 mil nordost om Östersund. Doroteas näringsliv består idag exempelvis av företag som SoliferPolar AB, Svenska Tält, Dorotea Mekaniska och Datakompisen.

Yta: 233,91 hektar
Invånarantal: 1543, år 2010

Här kan du också läsa mer om Dorotea om du vill veta mer om Dorotea än bara rörmokare.

I Dorotea hittade vi sammanlagt 2 olika rörmokare och VVS-företag att välja mellan när du behöver hjälp med toalett, badrum eller annat VVS-arbete i Dorotea. Om du inte hittar en lämplig rörmokare i Dorotea för dina projekt rekommenderar vi att du letar vidare i något angränsande län till Västerbotten.