Rörmokare i Bjurholm

Annons:
Bra och duktiga rörmokare i Bjurholm - en guide till att hitta den bästa rörmokaren för ditt projekt och dina VVS behov. Om du bor i eller i närheten av Bjurholm och letar efter ett VVS företag i Bjurholm som har tillgängliga rörmokare som kan hjälpa dig med t.ex. toalett och badrum hittar du här alla rörmokare i Bjurholm. Sammanlagt har vi 1 olika rörmokare verksamma i Bjurholm listade i vår katalog som du kan kontakta för VVS arbete i Bjurholm.
Annons:

Bra rörmokare i Bjurholm

Nedanför kan du ta del av vår lista över rörmokare i Bjurholm.

Sjöbergs VVS
Östervik 31
916 93 BJURHOLM


VVS-butik i Bjurholm

Många av de 1 olika rörmokarna från listan ovan har också koppling till någon VVS butik i Bjurholm. Ibland finns VVS butiken i Bjurholm på samma adress som rörmokaren. Fråga din rörmokare om du behöver hjälp att hitta VVS butik i Bjurholm.
Annons:

Pris för rörmokare i Bjurholm

Pris och kostnad för att anlita en rörmokare i Bjurholm varier beroende på typ av VVS arbete som du behöver hjälp med i Bjurholm. Rörmokare pris i Bjurholm tar du enklast reda på genom att kontakta ett par olika rörmokare i Bjurholm för att be om offerter för det VVS arbete i Bjurholm som du behöver hjälp med.

Rörmokare jour i Bjurholm

Flera av våra rörmokare i listan ovan har rörmokare jour i Bjurholm. För att ta reda på vilka rörmokare i Bjurholm som erbjuder jour rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika rörmokare.

Rörmokarefakta om orten Bjurholm

I Bjurholm finns som bekant minst en verksam rörmokare och nedanför hittar du en del generell fakta om Bjurholm.

Bjurholm är en tätort i Nolaskogsområdet i norra Ångermanland, i södra Västerbottens län, och centralort i Bjurholms kommun. Den är belägen cirka 60 kilometer väster om Umeå. Öreälven flyter väster om samhället.

Yta: 171,62 hektar
Invånarantal: 968, år 2010

Här kan du också läsa mer om Bjurholm om du vill veta mer om Bjurholm än bara rörmokare.

I Bjurholm hittade vi sammanlagt 1 olika rörmokare och VVS-företag att välja mellan när du behöver hjälp med toalett, badrum eller annat VVS-arbete i Bjurholm. Om du inte hittar en lämplig rörmokare i Bjurholm för dina projekt rekommenderar vi att du letar vidare i något angränsande län till Västerbotten.