Rörmokare i Likenäs

Annons:
Bra och duktiga rörmokare i Likenäs - en guide till att hitta den bästa rörmokaren för ditt projekt och dina VVS behov. Om du bor i eller i närheten av Likenäs och letar efter ett VVS företag i Likenäs som har tillgängliga rörmokare som kan hjälpa dig med t.ex. toalett och badrum hittar du här alla rörmokare i Likenäs. Sammanlagt har vi 1 olika rörmokare verksamma i Likenäs listade i vår katalog som du kan kontakta för VVS arbete i Likenäs.
Annons:

Bra rörmokare i Likenäs

Nedanför kan du ta del av vår lista över rörmokare i Likenäs.

Sone Elving Nilsson
Apoteksv. 7
680 63 Likenäs


VVS-butik i Likenäs

Många av de 1 olika rörmokarna från listan ovan har också koppling till någon VVS butik i Likenäs. Ibland finns VVS butiken i Likenäs på samma adress som rörmokaren. Fråga din rörmokare om du behöver hjälp att hitta VVS butik i Likenäs.
Annons:

Pris för rörmokare i Likenäs

Pris och kostnad för att anlita en rörmokare i Likenäs varier beroende på typ av VVS arbete som du behöver hjälp med i Likenäs. Rörmokare pris i Likenäs tar du enklast reda på genom att kontakta ett par olika rörmokare i Likenäs för att be om offerter för det VVS arbete i Likenäs som du behöver hjälp med.

Rörmokare jour i Likenäs

Flera av våra rörmokare i listan ovan har rörmokare jour i Likenäs. För att ta reda på vilka rörmokare i Likenäs som erbjuder jour rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika rörmokare.

Rörmokarefakta om orten Likenäs

I Likenäs finns som bekant minst en verksam rörmokare och nedanför hittar du en del generell fakta om Likenäs.

Likenäs är en småort i Dalby socken i Torsby kommun belägen i Klarälvdalen. Likenäs var tingsplats för Älvdals härad till 1971.

Yta: 88 hektar
Invånarantal: 192, år 2010

Här kan du också läsa mer om Likenäs om du vill veta mer om Likenäs än bara rörmokare.

I Likenäs hittade vi sammanlagt 1 olika rörmokare och VVS-företag att välja mellan när du behöver hjälp med toalett, badrum eller annat VVS-arbete i Likenäs. Om du inte hittar en lämplig rörmokare i Likenäs för dina projekt rekommenderar vi att du letar vidare i något angränsande län till Värmland.