Rörmokare i Filipstad

Annons:
Bra och duktiga rörmokare i Filipstad - en guide till att hitta den bästa rörmokaren för ditt projekt och dina VVS behov. Om du bor i eller i närheten av Filipstad och letar efter ett VVS företag i Filipstad som har tillgängliga rörmokare som kan hjälpa dig med t.ex. toalett och badrum hittar du här alla rörmokare i Filipstad. Sammanlagt har vi 5 olika rörmokare verksamma i Filipstad listade i vår katalog som du kan kontakta för VVS arbete i Filipstad.
Annons:

Bra rörmokare i Filipstad

Nedanför kan du ta del av vår lista över rörmokare i Filipstad.

Caverion
Konsul Lundströms v. 11
682 33 Filipstad


Filipstads Rörfirma Arne Karlsen AB
Östra v. 9
682 34 FILIPSTAD


K.S. Rörservice AB
Bagareg. 6
682 33 Filipstad


Leko VVS Och Fastighetsservice AB
Asphytteg. 12 C
682 31 Filipstad


Rune Vold
Blombackav. 28
682 32 FILIPSTAD


VVS-butik i Filipstad

Många av de 5 olika rörmokarna från listan ovan har också koppling till någon VVS butik i Filipstad. Ibland finns VVS butiken i Filipstad på samma adress som rörmokaren. Fråga din rörmokare om du behöver hjälp att hitta VVS butik i Filipstad.
Annons:

Pris för rörmokare i Filipstad

Pris och kostnad för att anlita en rörmokare i Filipstad varier beroende på typ av VVS arbete som du behöver hjälp med i Filipstad. Rörmokare pris i Filipstad tar du enklast reda på genom att kontakta ett par olika rörmokare i Filipstad för att be om offerter för det VVS arbete i Filipstad som du behöver hjälp med.

Rörmokare jour i Filipstad

Flera av våra rörmokare i listan ovan har rörmokare jour i Filipstad. För att ta reda på vilka rörmokare i Filipstad som erbjuder jour rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika rörmokare.

Rörmokarefakta om orten Filipstad

I Filipstad finns som bekant minst en verksam rörmokare och nedanför hittar du en del generell fakta om Filipstad.

Filipstad, tidigare känd som en kur- och brunnsort, är en tätort i östra Värmland. Den är centralort i Filipstads kommun, Värmlands län. Filipstad ligger i en dalgång mellan sjöarna Lersjön och Daglösen. Mellan dessa rinner Skillerälven, som slingrar sig genom centrum, och förbi Nils Ferlin-statyn vid Stora torget.

Yta: 650,78 hektar
Invånarantal: 6022, år 2010

Här kan du också läsa mer om Filipstad om du vill veta mer om Filipstad än bara rörmokare.

I Filipstad hittade vi sammanlagt 5 olika rörmokare och VVS-företag att välja mellan när du behöver hjälp med toalett, badrum eller annat VVS-arbete i Filipstad. Om du inte hittar en lämplig rörmokare i Filipstad för dina projekt rekommenderar vi att du letar vidare i något angränsande län till Värmland.