Rörmokare i Deje

Annons:
Bra och duktiga rörmokare i Deje - en guide till att hitta den bästa rörmokaren för ditt projekt och dina VVS behov. Om du bor i eller i närheten av Deje och letar efter ett VVS företag i Deje som har tillgängliga rörmokare som kan hjälpa dig med t.ex. toalett och badrum hittar du här alla rörmokare i Deje. Sammanlagt har vi 2 olika rörmokare verksamma i Deje listade i vår katalog som du kan kontakta för VVS arbete i Deje.
Annons:

Bra rörmokare i Deje

Nedanför kan du ta del av vår lista över rörmokare i Deje.

Deje Rörtjänst AB
Industriv. 10
669 31 DEJE


Weld Solution Sweden AB
Smårisv. 11
669 31 DEJE


VVS-butik i Deje

Många av de 2 olika rörmokarna från listan ovan har också koppling till någon VVS butik i Deje. Ibland finns VVS butiken i Deje på samma adress som rörmokaren. Fråga din rörmokare om du behöver hjälp att hitta VVS butik i Deje.
Annons:

Pris för rörmokare i Deje

Pris och kostnad för att anlita en rörmokare i Deje varier beroende på typ av VVS arbete som du behöver hjälp med i Deje. Rörmokare pris i Deje tar du enklast reda på genom att kontakta ett par olika rörmokare i Deje för att be om offerter för det VVS arbete i Deje som du behöver hjälp med.

Rörmokare jour i Deje

Flera av våra rörmokare i listan ovan har rörmokare jour i Deje. För att ta reda på vilka rörmokare i Deje som erbjuder jour rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika rörmokare.

Rörmokarefakta om orten Deje

I Deje finns som bekant minst en verksam rörmokare och nedanför hittar du en del generell fakta om Deje.

Deje är en tätort i Forshaga kommun belägen på båda sidor om Klarälven. Orten var tidigare ett typiskt brukssamhälle och var också en järnvägsknut, där den nerlagda järnvägen NKlJ mötte Bergslagsbanan. I forsen fanns under medeltiden ett laxfiske, från 1686 omnämnt som Deje i jordeboken.

Yta: 365,54 hektar
Invånarantal: 2742, år 2010

Här kan du också läsa mer om Deje om du vill veta mer om Deje än bara rörmokare.

I Deje hittade vi sammanlagt 2 olika rörmokare och VVS-företag att välja mellan när du behöver hjälp med toalett, badrum eller annat VVS-arbete i Deje. Om du inte hittar en lämplig rörmokare i Deje för dina projekt rekommenderar vi att du letar vidare i något angränsande län till Värmland.