Rörmokare i Östervåla

Annons:
Bra och duktiga rörmokare i Östervåla - en guide till att hitta den bästa rörmokaren för ditt projekt och dina VVS behov. Om du bor i eller i närheten av Östervåla och letar efter ett VVS företag i Östervåla som har tillgängliga rörmokare som kan hjälpa dig med t.ex. toalett och badrum hittar du här alla rörmokare i Östervåla. Sammanlagt har vi 5 olika rörmokare verksamma i Östervåla listade i vår katalog som du kan kontakta för VVS arbete i Östervåla.
Annons:

Bra rörmokare i Östervåla

Nedanför kan du ta del av vår lista över rörmokare i Östervåla.


GST Rörsvets & Industrimontage AB
Slättan 129Östervåla VVS AB
Arosv


Gräsbo Rör AB
Dalv. 19
740 46 ÖSTERVÅLA


Gräsbo Rör AB
Östervåla VVS AB
Arosv. 7
740 46 ÖSTERVÅLA


VVS-butik i Östervåla

Många av de 5 olika rörmokarna från listan ovan har också koppling till någon VVS butik i Östervåla. Ibland finns VVS butiken i Östervåla på samma adress som rörmokaren. Fråga din rörmokare om du behöver hjälp att hitta VVS butik i Östervåla.
Annons:

Pris för rörmokare i Östervåla

Pris och kostnad för att anlita en rörmokare i Östervåla varier beroende på typ av VVS arbete som du behöver hjälp med i Östervåla. Rörmokare pris i Östervåla tar du enklast reda på genom att kontakta ett par olika rörmokare i Östervåla för att be om offerter för det VVS arbete i Östervåla som du behöver hjälp med.

Rörmokare jour i Östervåla

Flera av våra rörmokare i listan ovan har rörmokare jour i Östervåla. För att ta reda på vilka rörmokare i Östervåla som erbjuder jour rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika rörmokare.

Rörmokarefakta om orten Östervåla

I Östervåla finns som bekant minst en verksam rörmokare och nedanför hittar du en del generell fakta om Östervåla.

Östervåla är en tätort i Östervåla socken, Heby kommun, Uppsala län, känd för sin tillverkning av stolar. Östervåla kallas även för Stolriket och var fram till 1970 centralort i Östervåla landskommun. I orten ligger Östervåla kyrka. Östervåla tätort omfattar byarna Hov och västra Åby och delvis även prästgårdsägorna.

Yta: 182,63 hektar
Invånarantal: 1595, år 2010

Här kan du också läsa mer om Östervåla om du vill veta mer om Östervåla än bara rörmokare.

I Östervåla hittade vi sammanlagt 5 olika rörmokare och VVS-företag att välja mellan när du behöver hjälp med toalett, badrum eller annat VVS-arbete i Östervåla. Om du inte hittar en lämplig rörmokare i Östervåla för dina projekt rekommenderar vi att du letar vidare i något angränsande län till Uppsala.