Rörmokare i Knutby

Annons:
Bra och duktiga rörmokare i Knutby - en guide till att hitta den bästa rörmokaren för ditt projekt och dina VVS behov. Om du bor i eller i närheten av Knutby och letar efter ett VVS företag i Knutby som har tillgängliga rörmokare som kan hjälpa dig med t.ex. toalett och badrum hittar du här alla rörmokare i Knutby. Sammanlagt har vi 1 olika rörmokare verksamma i Knutby listade i vår katalog som du kan kontakta för VVS arbete i Knutby.
Annons:

Bra rörmokare i Knutby

Nedanför kan du ta del av vår lista över rörmokare i Knutby.

Knutby Vvs Service
Bladåkersv. 25
740 12 KNUTBY


VVS-butik i Knutby

Många av de 1 olika rörmokarna från listan ovan har också koppling till någon VVS butik i Knutby. Ibland finns VVS butiken i Knutby på samma adress som rörmokaren. Fråga din rörmokare om du behöver hjälp att hitta VVS butik i Knutby.
Annons:

Pris för rörmokare i Knutby

Pris och kostnad för att anlita en rörmokare i Knutby varier beroende på typ av VVS arbete som du behöver hjälp med i Knutby. Rörmokare pris i Knutby tar du enklast reda på genom att kontakta ett par olika rörmokare i Knutby för att be om offerter för det VVS arbete i Knutby som du behöver hjälp med.

Rörmokare jour i Knutby

Flera av våra rörmokare i listan ovan har rörmokare jour i Knutby. För att ta reda på vilka rörmokare i Knutby som erbjuder jour rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika rörmokare.

Rörmokarefakta om orten Knutby

I Knutby finns som bekant minst en verksam rörmokare och nedanför hittar du en del generell fakta om Knutby.

Knutby är en tätort i Uppsala kommun och kyrkbyn i Knutby socken. Knutby ligger omkring fyra mil öster om Uppsala. Mellan 1842 och 1917 var Knutby tingsställe för Närdinghundra härad.

Yta: 54,87 hektar
Invånarantal: 564, år 2010

Här kan du också läsa mer om Knutby om du vill veta mer om Knutby än bara rörmokare.

I Knutby hittade vi sammanlagt 1 olika rörmokare och VVS-företag att välja mellan när du behöver hjälp med toalett, badrum eller annat VVS-arbete i Knutby. Om du inte hittar en lämplig rörmokare i Knutby för dina projekt rekommenderar vi att du letar vidare i något angränsande län till Uppsala.