Rörmokare i Gimo

Annons:
Bra och duktiga rörmokare i Gimo - en guide till att hitta den bästa rörmokaren för ditt projekt och dina VVS behov. Om du bor i eller i närheten av Gimo och letar efter ett VVS företag i Gimo som har tillgängliga rörmokare som kan hjälpa dig med t.ex. toalett och badrum hittar du här alla rörmokare i Gimo. Sammanlagt har vi 2 olika rörmokare verksamma i Gimo listade i vår katalog som du kan kontakta för VVS arbete i Gimo.
Annons:

Bra rörmokare i Gimo

Nedanför kan du ta del av vår lista över rörmokare i Gimo.

Caverion
Uppsalav. 29
747 42 Gimo


Elektro-Larsson AB
Uppsalav. 14
747 42 Gimo


VVS-butik i Gimo

Många av de 2 olika rörmokarna från listan ovan har också koppling till någon VVS butik i Gimo. Ibland finns VVS butiken i Gimo på samma adress som rörmokaren. Fråga din rörmokare om du behöver hjälp att hitta VVS butik i Gimo.
Annons:

Pris för rörmokare i Gimo

Pris och kostnad för att anlita en rörmokare i Gimo varier beroende på typ av VVS arbete som du behöver hjälp med i Gimo. Rörmokare pris i Gimo tar du enklast reda på genom att kontakta ett par olika rörmokare i Gimo för att be om offerter för det VVS arbete i Gimo som du behöver hjälp med.

Rörmokare jour i Gimo

Flera av våra rörmokare i listan ovan har rörmokare jour i Gimo. För att ta reda på vilka rörmokare i Gimo som erbjuder jour rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika rörmokare.

Rörmokarefakta om orten Gimo

I Gimo finns som bekant minst en verksam rörmokare och nedanför hittar du en del generell fakta om Gimo.

Gimo är en tätort i Östhammars kommun, cirka 50 km nordost om Uppsala. Ortnamnet kommer från det gamla ordet Gimmu, som tros betyda gimma (d.v.s. gap eller öppning), med syftning på ett vattens utlopp i ett större vattendrag. Kyrkan i Gimo, Skäfthammars kyrka som ligger intill länsväg 288, invigdes på 1400-talet.

Yta: 313,25 hektar
Invånarantal: 2688, år 2010

Här kan du också läsa mer om Gimo om du vill veta mer om Gimo än bara rörmokare.

I Gimo hittade vi sammanlagt 2 olika rörmokare och VVS-företag att välja mellan när du behöver hjälp med toalett, badrum eller annat VVS-arbete i Gimo. Om du inte hittar en lämplig rörmokare i Gimo för dina projekt rekommenderar vi att du letar vidare i något angränsande län till Uppsala.