Rörmokare i Stockholm

Annons:
Bra och duktiga rörmokare i Stockholm - en guide till att hitta den bästa rörmokaren för ditt projekt och dina VVS behov. Om du bor i eller i närheten av Stockholm och letar efter ett VVS företag i Stockholm som har tillgängliga rörmokare som kan hjälpa dig med t.ex. toalett och badrum hittar du här alla rörmokare i Stockholm. Sammanlagt har vi 2 olika rörmokare verksamma i Stockholm listade i vår katalog som du kan kontakta för VVS arbete i Stockholm.
Annons:

Bra rörmokare i Stockholm

Nedanför kan du ta del av vår lista över rörmokare i Stockholm.

Carl Hanssons Rör & Värme AB
Lövholmsv. 9
117 43 Stockholm


Titania Bygg & VVS AB
Ernst Ahlgrens v. 1 -3
112 55 Stockholm


VVS-butik i Stockholm

Många av de 2 olika rörmokarna från listan ovan har också koppling till någon VVS butik i Stockholm. Ibland finns VVS butiken i Stockholm på samma adress som rörmokaren. Fråga din rörmokare om du behöver hjälp att hitta VVS butik i Stockholm.
Annons:

Pris för rörmokare i Stockholm

Pris och kostnad för att anlita en rörmokare i Stockholm varier beroende på typ av VVS arbete som du behöver hjälp med i Stockholm. Rörmokare pris i Stockholm tar du enklast reda på genom att kontakta ett par olika rörmokare i Stockholm för att be om offerter för det VVS arbete i Stockholm som du behöver hjälp med.

Rörmokare jour i Stockholm

Flera av våra rörmokare i listan ovan har rörmokare jour i Stockholm. För att ta reda på vilka rörmokare i Stockholm som erbjuder jour rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika rörmokare.

Rörmokarefakta om orten Stockholm

I Stockholm finns som bekant minst en verksam rörmokare och nedanför hittar du en del generell fakta om Stockholm.

Stockholm är Sveriges huvudstad samt landets kulturella, politiska, mediala och ekonomiska centrum. Det är Sveriges såväl som Nordens folkrikaste tätort. Stockholm började etableras 1187, enligt Visbyfranciskanernas bok till följd av att Svearikets dåvarande huvudort, Sigtuna, härjades av balter samma år.

Yta: 381,63 km2
Invånarantal: 1 372 565, år 2010

Här kan du också läsa mer om Stockholm om du vill veta mer om Stockholm än bara rörmokare.

I Stockholm hittade vi sammanlagt 2 olika rörmokare och VVS-företag att välja mellan när du behöver hjälp med toalett, badrum eller annat VVS-arbete i Stockholm. Om du inte hittar en lämplig rörmokare i Stockholm för dina projekt rekommenderar vi att du letar vidare i något angränsande län till Stockholm.