Rörmokare i Stenhamra

Annons:
Bra och duktiga rörmokare i Stenhamra - en guide till att hitta den bästa rörmokaren för ditt projekt och dina VVS behov. Om du bor i eller i närheten av Stenhamra och letar efter ett VVS företag i Stenhamra som har tillgängliga rörmokare som kan hjälpa dig med t.ex. toalett och badrum hittar du här alla rörmokare i Stenhamra. Sammanlagt har vi 3 olika rörmokare verksamma i Stenhamra listade i vår katalog som du kan kontakta för VVS arbete i Stenhamra.
Annons:

Bra rörmokare i Stenhamra

Nedanför kan du ta del av vår lista över rörmokare i Stenhamra.

Backeus Rör
Axv. 5
179 63 STENHAMRA


Närlunda VVS AB
Knosterstigen 18 C
179 61 STENHAMRA


Wikmans VVS AB
Vallviksv. 116
179 61 STENHAMRA


VVS-butik i Stenhamra

Många av de 3 olika rörmokarna från listan ovan har också koppling till någon VVS butik i Stenhamra. Ibland finns VVS butiken i Stenhamra på samma adress som rörmokaren. Fråga din rörmokare om du behöver hjälp att hitta VVS butik i Stenhamra.
Annons:

Pris för rörmokare i Stenhamra

Pris och kostnad för att anlita en rörmokare i Stenhamra varier beroende på typ av VVS arbete som du behöver hjälp med i Stenhamra. Rörmokare pris i Stenhamra tar du enklast reda på genom att kontakta ett par olika rörmokare i Stenhamra för att be om offerter för det VVS arbete i Stenhamra som du behöver hjälp med.

Rörmokare jour i Stenhamra

Flera av våra rörmokare i listan ovan har rörmokare jour i Stenhamra. För att ta reda på vilka rörmokare i Stenhamra som erbjuder jour rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika rörmokare.

Rörmokarefakta om orten Stenhamra

I Stenhamra finns som bekant minst en verksam rörmokare och nedanför hittar du en del generell fakta om Stenhamra.

Stenhamra är en tätort i Ekerö kommun i Stockholms län på västra sidan av ön Färingsö i Mälaren. Mest känd är orten för sitt nedlagda stenbrott från 1800-talet med tillhörande brukssamhälle. I det nedlagda stenbrottet i gamla Stenhamra har en stor del av Stockholms gat- och kantsten brutits.

Yta: 290,85 hektar
Invånarantal: 3 336, år 2010

Här kan du också läsa mer om Stenhamra om du vill veta mer om Stenhamra än bara rörmokare.

I Stenhamra hittade vi sammanlagt 3 olika rörmokare och VVS-företag att välja mellan när du behöver hjälp med toalett, badrum eller annat VVS-arbete i Stenhamra. Om du inte hittar en lämplig rörmokare i Stenhamra för dina projekt rekommenderar vi att du letar vidare i något angränsande län till Stockholm.