Rörmokare i Kista

Annons:
Bra och duktiga rörmokare i Kista - en guide till att hitta den bästa rörmokaren för ditt projekt och dina VVS behov. Om du bor i eller i närheten av Kista och letar efter ett VVS företag i Kista som har tillgängliga rörmokare som kan hjälpa dig med t.ex. toalett och badrum hittar du här alla rörmokare i Kista. Sammanlagt har vi 9 olika rörmokare verksamma i Kista listade i vår katalog som du kan kontakta för VVS arbete i Kista.
Annons:

Bra rörmokare i Kista

Nedanför kan du ta del av vår lista över rörmokare i Kista.


Synak Bygg-Vvs Renovering
Lofoteng


AB Skandwell
Saimag. 7
164 75 KISTA


Energi & Värmepumpkonsulten I Stockholm AB
Kronborgsgränd 8
164 46 KISTA


K B W Consulting Limited Uk Filial
Lofoteng. 9
164 33 KISTA


Mr Rör I Storstockholm AB
Viderög. 3
164 40 KISTA


Pawels - Vvs Installation
Nidarosg. 40
164 34 Kista


TKi Teknikinstallationer AB
Norgeg. 2
164 32 Kista


Tresa HB
Borgåg. 34
164 75 KISTA


Trifrost AB
Strömög. 7
164 40 KISTA


VVS-butik i Kista

Många av de 9 olika rörmokarna från listan ovan har också koppling till någon VVS butik i Kista. Ibland finns VVS butiken i Kista på samma adress som rörmokaren. Fråga din rörmokare om du behöver hjälp att hitta VVS butik i Kista.
Annons:

Pris för rörmokare i Kista

Pris och kostnad för att anlita en rörmokare i Kista varier beroende på typ av VVS arbete som du behöver hjälp med i Kista. Rörmokare pris i Kista tar du enklast reda på genom att kontakta ett par olika rörmokare i Kista för att be om offerter för det VVS arbete i Kista som du behöver hjälp med.

Rörmokare jour i Kista

Flera av våra rörmokare i listan ovan har rörmokare jour i Kista. För att ta reda på vilka rörmokare i Kista som erbjuder jour rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika rörmokare.

Rörmokarefakta om orten Kista

I Kista finns som bekant minst en verksam rörmokare och nedanför hittar du en del generell fakta om Kista.

Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Yta: 414 hektar
Invånarantal: 12 027, år 2014

Här kan du också läsa mer om Kista om du vill veta mer om Kista än bara rörmokare.

I Kista hittade vi sammanlagt 9 olika rörmokare och VVS-företag att välja mellan när du behöver hjälp med toalett, badrum eller annat VVS-arbete i Kista. Om du inte hittar en lämplig rörmokare i Kista för dina projekt rekommenderar vi att du letar vidare i något angränsande län till Stockholm.