Rörmokare i Handen

Annons:
Bra och duktiga rörmokare i Handen - en guide till att hitta den bästa rörmokaren för ditt projekt och dina VVS behov. Om du bor i eller i närheten av Handen och letar efter ett VVS företag i Handen som har tillgängliga rörmokare som kan hjälpa dig med t.ex. toalett och badrum hittar du här alla rörmokare i Handen. Sammanlagt har vi 2 olika rörmokare verksamma i Handen listade i vår katalog som du kan kontakta för VVS arbete i Handen.
Annons:

Bra rörmokare i Handen

Nedanför kan du ta del av vår lista över rörmokare i Handen.

Rörteknik i Stockholm AB
Kilowattv. 12
136 44 Handen


Södra Stockholms Byggservice AB
Ängsv. 57 C
136 48 Handen


VVS-butik i Handen

Många av de 2 olika rörmokarna från listan ovan har också koppling till någon VVS butik i Handen. Ibland finns VVS butiken i Handen på samma adress som rörmokaren. Fråga din rörmokare om du behöver hjälp att hitta VVS butik i Handen.
Annons:

Pris för rörmokare i Handen

Pris och kostnad för att anlita en rörmokare i Handen varier beroende på typ av VVS arbete som du behöver hjälp med i Handen. Rörmokare pris i Handen tar du enklast reda på genom att kontakta ett par olika rörmokare i Handen för att be om offerter för det VVS arbete i Handen som du behöver hjälp med.

Rörmokare jour i Handen

Flera av våra rörmokare i listan ovan har rörmokare jour i Handen. För att ta reda på vilka rörmokare i Handen som erbjuder jour rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika rörmokare.

Rörmokarefakta om orten Handen

I Handen finns som bekant minst en verksam rörmokare och nedanför hittar du en del generell fakta om Handen.

Handen är en bebyggelse i tätorten Stockholm och kommundel i Haninge kommun. Handen är centralort för kommunens förvaltning. Det ovanliga ortnamnet Handen är från 1800-talets mitt och kommer från ett torpställe med samma namn.

Yta:
Invånarantal: 11 524, år 2003

Här kan du också läsa mer om Handen om du vill veta mer om Handen än bara rörmokare.

I Handen hittade vi sammanlagt 2 olika rörmokare och VVS-företag att välja mellan när du behöver hjälp med toalett, badrum eller annat VVS-arbete i Handen. Om du inte hittar en lämplig rörmokare i Handen för dina projekt rekommenderar vi att du letar vidare i något angränsande län till Stockholm.