Rörmokare i Bergshamra

Annons:
Bra och duktiga rörmokare i Bergshamra - en guide till att hitta den bästa rörmokaren för ditt projekt och dina VVS behov. Om du bor i eller i närheten av Bergshamra och letar efter ett VVS företag i Bergshamra som har tillgängliga rörmokare som kan hjälpa dig med t.ex. toalett och badrum hittar du här alla rörmokare i Bergshamra. Sammanlagt har vi 6 olika rörmokare verksamma i Bergshamra listade i vår katalog som du kan kontakta för VVS arbete i Bergshamra.
Annons:

Bra rörmokare i Bergshamra

Nedanför kan du ta del av vår lista över rörmokare i Bergshamra.


Fredrik Thors Rör AB
LagervägenHt Vvs
Mora 127


Borgströms Rörservice AB
Bergshamravägen 73
761 11 Bergshamra


Fredrik Thors Rör AB
Lagervägen 4
761 12 BERGSHAMRA


Petterssons Rör I Riala AB
Gärdsnäsvägen 59
761 12 BERGSHAMRA


T. Thors Värme och Sanitet
Utanbrovägen 21
761 11 Bergshamra


VVS-butik i Bergshamra

Många av de 6 olika rörmokarna från listan ovan har också koppling till någon VVS butik i Bergshamra. Ibland finns VVS butiken i Bergshamra på samma adress som rörmokaren. Fråga din rörmokare om du behöver hjälp att hitta VVS butik i Bergshamra.
Annons:

Pris för rörmokare i Bergshamra

Pris och kostnad för att anlita en rörmokare i Bergshamra varier beroende på typ av VVS arbete som du behöver hjälp med i Bergshamra. Rörmokare pris i Bergshamra tar du enklast reda på genom att kontakta ett par olika rörmokare i Bergshamra för att be om offerter för det VVS arbete i Bergshamra som du behöver hjälp med.

Rörmokare jour i Bergshamra

Flera av våra rörmokare i listan ovan har rörmokare jour i Bergshamra. För att ta reda på vilka rörmokare i Bergshamra som erbjuder jour rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika rörmokare.

Rörmokarefakta om orten Bergshamra

I Bergshamra finns som bekant minst en verksam rörmokare och nedanför hittar du en del generell fakta om Bergshamra.

Bergshamra är en stadsdel i Solna kommun, Stockholms län. Den utgör den nordostliga delen av Solna kommun och gränsar i väster till Ulriksdal, i norr till Edsviken (med broförbindelse till Stocksund, Danderyds kommun), i öster till Lilla Värtan och i söder till Brunnsviken.

Yta: 160 ha
Invånarantal: 749, år 2010

Här kan du också läsa mer om Bergshamra om du vill veta mer om Bergshamra än bara rörmokare.

I Bergshamra hittade vi sammanlagt 6 olika rörmokare och VVS-företag att välja mellan när du behöver hjälp med toalett, badrum eller annat VVS-arbete i Bergshamra. Om du inte hittar en lämplig rörmokare i Bergshamra för dina projekt rekommenderar vi att du letar vidare i något angränsande län till Stockholm.