Rörmokare i Stehag

Annons:
Bra och duktiga rörmokare i Stehag - en guide till att hitta den bästa rörmokaren för ditt projekt och dina VVS behov. Om du bor i eller i närheten av Stehag och letar efter ett VVS företag i Stehag som har tillgängliga rörmokare som kan hjälpa dig med t.ex. toalett och badrum hittar du här alla rörmokare i Stehag. Sammanlagt har vi 2 olika rörmokare verksamma i Stehag listade i vår katalog som du kan kontakta för VVS arbete i Stehag.
Annons:

Bra rörmokare i Stehag

Nedanför kan du ta del av vår lista över rörmokare i Stehag.

Larsson, Sune
Hassle Hjortbacken
241 74 Stehag


Sunes Rör
Hassle Hjortbacken
241 74 Stehag


VVS-butik i Stehag

Många av de 2 olika rörmokarna från listan ovan har också koppling till någon VVS butik i Stehag. Ibland finns VVS butiken i Stehag på samma adress som rörmokaren. Fråga din rörmokare om du behöver hjälp att hitta VVS butik i Stehag.
Annons:

Pris för rörmokare i Stehag

Pris och kostnad för att anlita en rörmokare i Stehag varier beroende på typ av VVS arbete som du behöver hjälp med i Stehag. Rörmokare pris i Stehag tar du enklast reda på genom att kontakta ett par olika rörmokare i Stehag för att be om offerter för det VVS arbete i Stehag som du behöver hjälp med.

Rörmokare jour i Stehag

Flera av våra rörmokare i listan ovan har rörmokare jour i Stehag. För att ta reda på vilka rörmokare i Stehag som erbjuder jour rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika rörmokare.

Rörmokarefakta om orten Stehag

I Stehag finns som bekant minst en verksam rörmokare och nedanför hittar du en del generell fakta om Stehag.

Stehag är en tätort i Eslövs kommun, belägen mellan Höör och Eslöv cirka 1 kilometer väster Stehags kyrkby. Pågatågsstationen medför lokala tågförbindelser till bland annat till Lund, Malmö och Kristianstad. I Stehag finns en livsmedelsaffär, två pizzerior, frisersalong, bygghandel, blomsteraffär och en låg- och mellanstadieskola.

Yta: 85,54 hektar
Invånarantal: 1122, år 2010

Här kan du också läsa mer om Stehag om du vill veta mer om Stehag än bara rörmokare.

I Stehag hittade vi sammanlagt 2 olika rörmokare och VVS-företag att välja mellan när du behöver hjälp med toalett, badrum eller annat VVS-arbete i Stehag. Om du inte hittar en lämplig rörmokare i Stehag för dina projekt rekommenderar vi att du letar vidare i något angränsande län till Skåne.