Rörmokare i Oxie

Annons:
Bra och duktiga rörmokare i Oxie - en guide till att hitta den bästa rörmokaren för ditt projekt och dina VVS behov. Om du bor i eller i närheten av Oxie och letar efter ett VVS företag i Oxie som har tillgängliga rörmokare som kan hjälpa dig med t.ex. toalett och badrum hittar du här alla rörmokare i Oxie. Sammanlagt har vi 7 olika rörmokare verksamma i Oxie listade i vår katalog som du kan kontakta för VVS arbete i Oxie.
Annons:

Bra rörmokare i Oxie

Nedanför kan du ta del av vår lista över rörmokare i Oxie.

A & D Allfix
Oshögav. 37
238 32 OXIE


Allsvensk Reparations-Service AB
Länsmansv. 8
238 43 OXIE


Gas & Oljeeldningstjänst
Svängedammsg. 2
238 37 Oxie


Ljunggrens Värme och Sanitet AB
Törringev. 1
238 43 OXIE


Nydala Bygg & Renovering
Virkesv. 7 E
238 37 Oxie


Oxie Ventilations AB
Hammarbacksvägen
238 36 OXIE


VVS-Control AB
Stensåkerv. 110
238 33 Oxie


VVS-butik i Oxie

Många av de 7 olika rörmokarna från listan ovan har också koppling till någon VVS butik i Oxie. Ibland finns VVS butiken i Oxie på samma adress som rörmokaren. Fråga din rörmokare om du behöver hjälp att hitta VVS butik i Oxie.
Annons:

Pris för rörmokare i Oxie

Pris och kostnad för att anlita en rörmokare i Oxie varier beroende på typ av VVS arbete som du behöver hjälp med i Oxie. Rörmokare pris i Oxie tar du enklast reda på genom att kontakta ett par olika rörmokare i Oxie för att be om offerter för det VVS arbete i Oxie som du behöver hjälp med.

Rörmokare jour i Oxie

Flera av våra rörmokare i listan ovan har rörmokare jour i Oxie. För att ta reda på vilka rörmokare i Oxie som erbjuder jour rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika rörmokare.

Rörmokarefakta om orten Oxie

I Oxie finns som bekant minst en verksam rörmokare och nedanför hittar du en del generell fakta om Oxie.

Oxie är en tätort och en stadsdel i stadsområdet Söder i Malmö som ungefär motsvarar Oxie socken. Oxie utgör en förort till Malmö. Oxie ligger knappt 10 km sydost om centrala Malmö. Tätorten ligger vid E65:an och genomkorsas av järnvägen mellan Malmö och Ystad. Tätorten har till största delen villabebyggelse. Orten har en egen järnvägsstation.

Yta: 429,22 hektar
Invånarantal: 11493, år 2010

Här kan du också läsa mer om Oxie om du vill veta mer om Oxie än bara rörmokare.

I Oxie hittade vi sammanlagt 7 olika rörmokare och VVS-företag att välja mellan när du behöver hjälp med toalett, badrum eller annat VVS-arbete i Oxie. Om du inte hittar en lämplig rörmokare i Oxie för dina projekt rekommenderar vi att du letar vidare i något angränsande län till Skåne.