Rörmokare i Lund

Annons:
Bra och duktiga rörmokare i Lund - en guide till att hitta den bästa rörmokaren för ditt projekt och dina VVS behov. Om du bor i eller i närheten av Lund och letar efter ett VVS företag i Lund som har tillgängliga rörmokare som kan hjälpa dig med t.ex. toalett och badrum hittar du här alla rörmokare i Lund. Sammanlagt har vi 3 olika rörmokare verksamma i Lund listade i vår katalog som du kan kontakta för VVS arbete i Lund.
Annons:

Bra rörmokare i Lund

Nedanför kan du ta del av vår lista över rörmokare i Lund.

Imtech VS-teknik AB
Annedalsv. 2 B
227 64 Lund


Lunds Värme & Sanitets AB
Tellusg. 13
224 57 LUND


S E Fredriksson Rörinstallationer AB
Klosterängsv. 13
226 47 Lund


VVS-butik i Lund

Många av de 3 olika rörmokarna från listan ovan har också koppling till någon VVS butik i Lund. Ibland finns VVS butiken i Lund på samma adress som rörmokaren. Fråga din rörmokare om du behöver hjälp att hitta VVS butik i Lund.
Annons:

Pris för rörmokare i Lund

Pris och kostnad för att anlita en rörmokare i Lund varier beroende på typ av VVS arbete som du behöver hjälp med i Lund. Rörmokare pris i Lund tar du enklast reda på genom att kontakta ett par olika rörmokare i Lund för att be om offerter för det VVS arbete i Lund som du behöver hjälp med.

Rörmokare jour i Lund

Flera av våra rörmokare i listan ovan har rörmokare jour i Lund. För att ta reda på vilka rörmokare i Lund som erbjuder jour rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika rörmokare.

Rörmokarefakta om orten Lund

I Lund finns som bekant minst en verksam rörmokare och nedanför hittar du en del generell fakta om Lund.

Lund är centralort i Lunds kommun och ligger i sydvästra Skåne i södra Sverige. Det är Sveriges elfte största tätort. Lunds universitet och Lunds stift styrs från Lund. Staden ingår i storstadsregionen Stor-Malmö enligt Statistiska centralbyrån. Lund ligger på en utlöpare av Romeleåsen som avgränsar Lundaslätten i nordöst.

Yta: 2 575,03 hektar
Invånarantal: 82800, år 2010

Här kan du också läsa mer om Lund om du vill veta mer om Lund än bara rörmokare.

I Lund hittade vi sammanlagt 3 olika rörmokare och VVS-företag att välja mellan när du behöver hjälp med toalett, badrum eller annat VVS-arbete i Lund. Om du inte hittar en lämplig rörmokare i Lund för dina projekt rekommenderar vi att du letar vidare i något angränsande län till Skåne.