Rörmokare i Lomma

Annons:
Bra och duktiga rörmokare i Lomma - en guide till att hitta den bästa rörmokaren för ditt projekt och dina VVS behov. Om du bor i eller i närheten av Lomma och letar efter ett VVS företag i Lomma som har tillgängliga rörmokare som kan hjälpa dig med t.ex. toalett och badrum hittar du här alla rörmokare i Lomma. Sammanlagt har vi 5 olika rörmokare verksamma i Lomma listade i vår katalog som du kan kontakta för VVS arbete i Lomma.
Annons:

Bra rörmokare i Lomma

Nedanför kan du ta del av vår lista över rörmokare i Lomma.

Laddes Rörservice AB
040 - 41 02 90Lindströms Rörlednings AB
Strandv. 37
234 36 Lomma


Lomma Lasses Rör & Svets
070 - 641 34 21Lomma Oljeservice AB
Stjärng. 3
234 31 LOMMA


VVS-Tjänst i Malmö
Vinstorpsv. 31
234 37 LOMMA


VVS-butik i Lomma

Många av de 5 olika rörmokarna från listan ovan har också koppling till någon VVS butik i Lomma. Ibland finns VVS butiken i Lomma på samma adress som rörmokaren. Fråga din rörmokare om du behöver hjälp att hitta VVS butik i Lomma.
Annons:

Pris för rörmokare i Lomma

Pris och kostnad för att anlita en rörmokare i Lomma varier beroende på typ av VVS arbete som du behöver hjälp med i Lomma. Rörmokare pris i Lomma tar du enklast reda på genom att kontakta ett par olika rörmokare i Lomma för att be om offerter för det VVS arbete i Lomma som du behöver hjälp med.

Rörmokare jour i Lomma

Flera av våra rörmokare i listan ovan har rörmokare jour i Lomma. För att ta reda på vilka rörmokare i Lomma som erbjuder jour rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika rörmokare.

Rörmokarefakta om orten Lomma

I Lomma finns som bekant minst en verksam rörmokare och nedanför hittar du en del generell fakta om Lomma.

Lomma är en tätort i Skåne och centralort i Lomma kommun, Skåne län. Lomma som är lokaliserat vid kusten ligger strax väster om Lund och strax norr om Malmö. I Lomma finns Lomma kyrka och en långgrund sandstrand "Lomma beach" och marina. Sveriges lantbruksuniversitet Alnarp ligger i Alnarp mellan Lomma och Åkarp, nära Lommas sydöstra utkant.

Yta: 481,99 hektar
Invånarantal: 10837, år 2010

Här kan du också läsa mer om Lomma om du vill veta mer om Lomma än bara rörmokare.

I Lomma hittade vi sammanlagt 5 olika rörmokare och VVS-företag att välja mellan när du behöver hjälp med toalett, badrum eller annat VVS-arbete i Lomma. Om du inte hittar en lämplig rörmokare i Lomma för dina projekt rekommenderar vi att du letar vidare i något angränsande län till Skåne.