Rörmokare i Limhamn

Annons:
Bra och duktiga rörmokare i Limhamn - en guide till att hitta den bästa rörmokaren för ditt projekt och dina VVS behov. Om du bor i eller i närheten av Limhamn och letar efter ett VVS företag i Limhamn som har tillgängliga rörmokare som kan hjälpa dig med t.ex. toalett och badrum hittar du här alla rörmokare i Limhamn. Sammanlagt har vi 11 olika rörmokare verksamma i Limhamn listade i vår katalog som du kan kontakta för VVS arbete i Limhamn.
Annons:

Bra rörmokare i Limhamn

Nedanför kan du ta del av vår lista över rörmokare i Limhamn.


Energitjänst AB
JärnvägsgBo Andersson Rörservice AB
Sunnanv. 53Becato Rör KB
Idrottsg


Comfort Bad & Energi i Limhamn AB
Linnég. 36
216 14 Limhamn


ControTech i Malmö AB
Limhamnsgårdens Allé 3
216 16 Limhamn


Limhamns Rörmontering AB
Hyllie Kyrkov. 51 A
216 16 Limhamn


N.H. Nordström AB
Odeng. 42
216 14 Limhamn


Norra Stackpannan Ekon För
Roddareg. 20 A
216 12 Limhamn


Novada AB
Linnég. 126 B
216 18 Limhamn


Re-New AB
Krossverksg. 5
216 16 Limhamn


Skåne Rör KB
R F Bergsg. 30
216 14 Limhamn


VVS-butik i Limhamn

Många av de 11 olika rörmokarna från listan ovan har också koppling till någon VVS butik i Limhamn. Ibland finns VVS butiken i Limhamn på samma adress som rörmokaren. Fråga din rörmokare om du behöver hjälp att hitta VVS butik i Limhamn.
Annons:

Pris för rörmokare i Limhamn

Pris och kostnad för att anlita en rörmokare i Limhamn varier beroende på typ av VVS arbete som du behöver hjälp med i Limhamn. Rörmokare pris i Limhamn tar du enklast reda på genom att kontakta ett par olika rörmokare i Limhamn för att be om offerter för det VVS arbete i Limhamn som du behöver hjälp med.

Rörmokare jour i Limhamn

Flera av våra rörmokare i listan ovan har rörmokare jour i Limhamn. För att ta reda på vilka rörmokare i Limhamn som erbjuder jour rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika rörmokare.

Rörmokarefakta om orten Limhamn

I Limhamn finns som bekant minst en verksam rörmokare och nedanför hittar du en del generell fakta om Limhamn.

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Yta: 102 hektar
Invånarantal: 5674, år 2010

Här kan du också läsa mer om Limhamn om du vill veta mer om Limhamn än bara rörmokare.

I Limhamn hittade vi sammanlagt 11 olika rörmokare och VVS-företag att välja mellan när du behöver hjälp med toalett, badrum eller annat VVS-arbete i Limhamn. Om du inte hittar en lämplig rörmokare i Limhamn för dina projekt rekommenderar vi att du letar vidare i något angränsande län till Skåne.