Rörmokare i Kivik

Annons:
Bra och duktiga rörmokare i Kivik - en guide till att hitta den bästa rörmokaren för ditt projekt och dina VVS behov. Om du bor i eller i närheten av Kivik och letar efter ett VVS företag i Kivik som har tillgängliga rörmokare som kan hjälpa dig med t.ex. toalett och badrum hittar du här alla rörmokare i Kivik. Sammanlagt har vi 2 olika rörmokare verksamma i Kivik listade i vår katalog som du kan kontakta för VVS arbete i Kivik.
Annons:

Bra rörmokare i Kivik

Nedanför kan du ta del av vår lista över rörmokare i Kivik.

Bamses Rör
Hjälmaröd Björkdungen
Kivik


Olle Möllers Rör AB
Ravlunda 2924
Kivik


VVS-butik i Kivik

Många av de 2 olika rörmokarna från listan ovan har också koppling till någon VVS butik i Kivik. Ibland finns VVS butiken i Kivik på samma adress som rörmokaren. Fråga din rörmokare om du behöver hjälp att hitta VVS butik i Kivik.
Annons:

Pris för rörmokare i Kivik

Pris och kostnad för att anlita en rörmokare i Kivik varier beroende på typ av VVS arbete som du behöver hjälp med i Kivik. Rörmokare pris i Kivik tar du enklast reda på genom att kontakta ett par olika rörmokare i Kivik för att be om offerter för det VVS arbete i Kivik som du behöver hjälp med.

Rörmokare jour i Kivik

Flera av våra rörmokare i listan ovan har rörmokare jour i Kivik. För att ta reda på vilka rörmokare i Kivik som erbjuder jour rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika rörmokare.

Rörmokarefakta om orten Kivik

I Kivik finns som bekant minst en verksam rörmokare och nedanför hittar du en del generell fakta om Kivik.

Kivik är en tätort i Simrishamns kommun i Skåne län och centralort för äppelodlingen i området. Huvudnäringar i dag är fiske och turism. Kiviks musteri i Karakås tillverkar cider, glögg, vin m.m. Förenade frukt tar hand om den frukt som odlas.I Kivik bedrivs marknader såsom Kiviks marknad och Äppelmarknaden i Kivik.

Yta: 125,26 hektar
Invånarantal: 960, år 2010

Här kan du också läsa mer om Kivik om du vill veta mer om Kivik än bara rörmokare.

I Kivik hittade vi sammanlagt 2 olika rörmokare och VVS-företag att välja mellan när du behöver hjälp med toalett, badrum eller annat VVS-arbete i Kivik. Om du inte hittar en lämplig rörmokare i Kivik för dina projekt rekommenderar vi att du letar vidare i något angränsande län till Skåne.