Rörmokare i Hörja

Annons:
Bra och duktiga rörmokare i Hörja - en guide till att hitta den bästa rörmokaren för ditt projekt och dina VVS behov. Om du bor i eller i närheten av Hörja och letar efter ett VVS företag i Hörja som har tillgängliga rörmokare som kan hjälpa dig med t.ex. toalett och badrum hittar du här alla rörmokare i Hörja. Sammanlagt har vi 1 olika rörmokare verksamma i Hörja listade i vår katalog som du kan kontakta för VVS arbete i Hörja.
Annons:

Bra rörmokare i Hörja

Nedanför kan du ta del av vår lista över rörmokare i Hörja.

Klimakom AB
Åleden 16
282 94 HÖRJA


VVS-butik i Hörja

Många av de 1 olika rörmokarna från listan ovan har också koppling till någon VVS butik i Hörja. Ibland finns VVS butiken i Hörja på samma adress som rörmokaren. Fråga din rörmokare om du behöver hjälp att hitta VVS butik i Hörja.
Annons:

Pris för rörmokare i Hörja

Pris och kostnad för att anlita en rörmokare i Hörja varier beroende på typ av VVS arbete som du behöver hjälp med i Hörja. Rörmokare pris i Hörja tar du enklast reda på genom att kontakta ett par olika rörmokare i Hörja för att be om offerter för det VVS arbete i Hörja som du behöver hjälp med.

Rörmokare jour i Hörja

Flera av våra rörmokare i listan ovan har rörmokare jour i Hörja. För att ta reda på vilka rörmokare i Hörja som erbjuder jour rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika rörmokare.

Rörmokarefakta om orten Hörja

I Hörja finns som bekant minst en verksam rörmokare och nedanför hittar du en del generell fakta om Hörja.

Hörja är en småort i Hässleholms kommun och kyrkby i Hörja socken i Skåne cirka 6 km norr om Tyringe. Hörja kyrka är byggd av gråsten. I dag kvarstår långhus och kor från medeltiden.

Yta: 29 hektar
Invånarantal: 193, år 2010

Här kan du också läsa mer om Hörja om du vill veta mer om Hörja än bara rörmokare.

I Hörja hittade vi sammanlagt 1 olika rörmokare och VVS-företag att välja mellan när du behöver hjälp med toalett, badrum eller annat VVS-arbete i Hörja. Om du inte hittar en lämplig rörmokare i Hörja för dina projekt rekommenderar vi att du letar vidare i något angränsande län till Skåne.