Rörmokare i Höör

Annons:
Bra och duktiga rörmokare i Höör - en guide till att hitta den bästa rörmokaren för ditt projekt och dina VVS behov. Om du bor i eller i närheten av Höör och letar efter ett VVS företag i Höör som har tillgängliga rörmokare som kan hjälpa dig med t.ex. toalett och badrum hittar du här alla rörmokare i Höör. Sammanlagt har vi 5 olika rörmokare verksamma i Höör listade i vår katalog som du kan kontakta för VVS arbete i Höör.
Annons:

Bra rörmokare i Höör

Nedanför kan du ta del av vår lista över rörmokare i Höör.


Perssons Rör AB, Alf
Verkstadsg


Avloppsjouren & Byggnadsentreprenören i Skåne AB
Rolsberga Böstofta 901
243 96 Höör


Nitage, Nilsson Arne
Elisetorpsv. 4
243 93 HÖÖR


Rörbranschen Sverige
Industrig. 17
243 32 Höör


Smide & VVS
Nyby 706
243 95 HÖÖR


VVS-butik i Höör

Många av de 5 olika rörmokarna från listan ovan har också koppling till någon VVS butik i Höör. Ibland finns VVS butiken i Höör på samma adress som rörmokaren. Fråga din rörmokare om du behöver hjälp att hitta VVS butik i Höör.
Annons:

Pris för rörmokare i Höör

Pris och kostnad för att anlita en rörmokare i Höör varier beroende på typ av VVS arbete som du behöver hjälp med i Höör. Rörmokare pris i Höör tar du enklast reda på genom att kontakta ett par olika rörmokare i Höör för att be om offerter för det VVS arbete i Höör som du behöver hjälp med.

Rörmokare jour i Höör

Flera av våra rörmokare i listan ovan har rörmokare jour i Höör. För att ta reda på vilka rörmokare i Höör som erbjuder jour rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika rörmokare.

Rörmokarefakta om orten Höör

I Höör finns som bekant minst en verksam rörmokare och nedanför hittar du en del generell fakta om Höör.

Höör är en tätort och centralort i Höörs kommun i Skåne län. Näringslivet är varierat med bland annat verkstadsföretag, sågverk och butiker/stormarknad. Höörs mejeri byggdes 1893 och var i drift till 1973. Under 2007 revs mejeriet för att ge plats åt bostäder, 78 lägenheter, som stod inflyttningsklara sommaren 2009.

Yta: 611,75 hektar
Invånarantal: 7865, år 2010

Här kan du också läsa mer om Höör om du vill veta mer om Höör än bara rörmokare.

I Höör hittade vi sammanlagt 5 olika rörmokare och VVS-företag att välja mellan när du behöver hjälp med toalett, badrum eller annat VVS-arbete i Höör. Om du inte hittar en lämplig rörmokare i Höör för dina projekt rekommenderar vi att du letar vidare i något angränsande län till Skåne.