Rörmokare i Glimåkra

Annons:
Bra och duktiga rörmokare i Glimåkra - en guide till att hitta den bästa rörmokaren för ditt projekt och dina VVS behov. Om du bor i eller i närheten av Glimåkra och letar efter ett VVS företag i Glimåkra som har tillgängliga rörmokare som kan hjälpa dig med t.ex. toalett och badrum hittar du här alla rörmokare i Glimåkra. Sammanlagt har vi 1 olika rörmokare verksamma i Glimåkra listade i vår katalog som du kan kontakta för VVS arbete i Glimåkra.
Annons:

Bra rörmokare i Glimåkra

Nedanför kan du ta del av vår lista över rörmokare i Glimåkra.

Glimåkra Värme- & Sanitetstjänst AB
Hemlingev. 28
280 64 GLIMÅKRA


VVS-butik i Glimåkra

Många av de 1 olika rörmokarna från listan ovan har också koppling till någon VVS butik i Glimåkra. Ibland finns VVS butiken i Glimåkra på samma adress som rörmokaren. Fråga din rörmokare om du behöver hjälp att hitta VVS butik i Glimåkra.
Annons:

Pris för rörmokare i Glimåkra

Pris och kostnad för att anlita en rörmokare i Glimåkra varier beroende på typ av VVS arbete som du behöver hjälp med i Glimåkra. Rörmokare pris i Glimåkra tar du enklast reda på genom att kontakta ett par olika rörmokare i Glimåkra för att be om offerter för det VVS arbete i Glimåkra som du behöver hjälp med.

Rörmokare jour i Glimåkra

Flera av våra rörmokare i listan ovan har rörmokare jour i Glimåkra. För att ta reda på vilka rörmokare i Glimåkra som erbjuder jour rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika rörmokare.

Rörmokarefakta om orten Glimåkra

I Glimåkra finns som bekant minst en verksam rörmokare och nedanför hittar du en del generell fakta om Glimåkra.

Glimåkra är en tätort i Östra Göinge kommun i Skåne län. Glimåkra var och är kyrkbyn i Glimåkra socken och ingick efter kommunreformen 1862 i Glimåkra landskommun. Orten blev stationssamhälle vid Kristianstad-Immelns järnväg (KIJ), vilken 1886 förlängdes till Glimåkra.

Yta: 185,68 hektar
Invånarantal: 1386, år 2010

Här kan du också läsa mer om Glimåkra om du vill veta mer om Glimåkra än bara rörmokare.

I Glimåkra hittade vi sammanlagt 1 olika rörmokare och VVS-företag att välja mellan när du behöver hjälp med toalett, badrum eller annat VVS-arbete i Glimåkra. Om du inte hittar en lämplig rörmokare i Glimåkra för dina projekt rekommenderar vi att du letar vidare i något angränsande län till Skåne.