Rörmokare i Fjälkinge

Annons:
Bra och duktiga rörmokare i Fjälkinge - en guide till att hitta den bästa rörmokaren för ditt projekt och dina VVS behov. Om du bor i eller i närheten av Fjälkinge och letar efter ett VVS företag i Fjälkinge som har tillgängliga rörmokare som kan hjälpa dig med t.ex. toalett och badrum hittar du här alla rörmokare i Fjälkinge. Sammanlagt har vi 5 olika rörmokare verksamma i Fjälkinge listade i vår katalog som du kan kontakta för VVS arbete i Fjälkinge.
Annons:

Bra rörmokare i Fjälkinge

Nedanför kan du ta del av vår lista över rörmokare i Fjälkinge.


Fjälkinge Rör AB
Steglitsv


NKarlssons Värme & Industriservice AB
Fjällbov. 1
290 34 FJÄLKINGE


Pma Rörinstallationer AB
Alfred Fjelners v. 2
290 34 FJÄLKINGE


Rörtjänst i Fjälkinge AB
Steglitsv. 1
290 34 FJÄLKINGE


TJ VVS-Service
Steglitsv. 2
290 34 FJÄLKINGE


VVS-butik i Fjälkinge

Många av de 5 olika rörmokarna från listan ovan har också koppling till någon VVS butik i Fjälkinge. Ibland finns VVS butiken i Fjälkinge på samma adress som rörmokaren. Fråga din rörmokare om du behöver hjälp att hitta VVS butik i Fjälkinge.
Annons:

Pris för rörmokare i Fjälkinge

Pris och kostnad för att anlita en rörmokare i Fjälkinge varier beroende på typ av VVS arbete som du behöver hjälp med i Fjälkinge. Rörmokare pris i Fjälkinge tar du enklast reda på genom att kontakta ett par olika rörmokare i Fjälkinge för att be om offerter för det VVS arbete i Fjälkinge som du behöver hjälp med.

Rörmokare jour i Fjälkinge

Flera av våra rörmokare i listan ovan har rörmokare jour i Fjälkinge. För att ta reda på vilka rörmokare i Fjälkinge som erbjuder jour rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika rörmokare.

Rörmokarefakta om orten Fjälkinge

I Fjälkinge finns som bekant minst en verksam rörmokare och nedanför hittar du en del generell fakta om Fjälkinge.

Fjälkinge är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län och kyrkby i Fjälkinge socken, belägen cirka åtta kilometer öster om Kristianstad vid E22:an mellan Kristianstad och Bromölla. Orten är den femte största i Kristianstads kommun. Den östra delen räknas av Statistiska centralbyrån som en separat småort, "Fjälkinge (östra delen)".

Yta: 134,81 hektar
Invånarantal: 1690, år 2010

Här kan du också läsa mer om Fjälkinge om du vill veta mer om Fjälkinge än bara rörmokare.

I Fjälkinge hittade vi sammanlagt 5 olika rörmokare och VVS-företag att välja mellan när du behöver hjälp med toalett, badrum eller annat VVS-arbete i Fjälkinge. Om du inte hittar en lämplig rörmokare i Fjälkinge för dina projekt rekommenderar vi att du letar vidare i något angränsande län till Skåne.