Rörmokare i Bjärnum

Annons:
Bra och duktiga rörmokare i Bjärnum - en guide till att hitta den bästa rörmokaren för ditt projekt och dina VVS behov. Om du bor i eller i närheten av Bjärnum och letar efter ett VVS företag i Bjärnum som har tillgängliga rörmokare som kan hjälpa dig med t.ex. toalett och badrum hittar du här alla rörmokare i Bjärnum. Sammanlagt har vi 5 olika rörmokare verksamma i Bjärnum listade i vår katalog som du kan kontakta för VVS arbete i Bjärnum.
Annons:

Bra rörmokare i Bjärnum

Nedanför kan du ta del av vår lista över rörmokare i Bjärnum.

Bengt Arnes Rör i Bjärnum
Farstorpsv. 18
280 20 BJÄRNUM


Henry Jensen M.E.F.
Björnholm 3205
280 20 BJÄRNUM


Pumpmontering I Vinslöv AB
Verumsv.
280 22 BJÄRNUM


RörMontören i Bjärnum AB
Ängsstigen 12
280 20 BJÄRNUM


Wallmec
Björkeröd 3217
280 20 BJÄRNUM


VVS-butik i Bjärnum

Många av de 5 olika rörmokarna från listan ovan har också koppling till någon VVS butik i Bjärnum. Ibland finns VVS butiken i Bjärnum på samma adress som rörmokaren. Fråga din rörmokare om du behöver hjälp att hitta VVS butik i Bjärnum.
Annons:

Pris för rörmokare i Bjärnum

Pris och kostnad för att anlita en rörmokare i Bjärnum varier beroende på typ av VVS arbete som du behöver hjälp med i Bjärnum. Rörmokare pris i Bjärnum tar du enklast reda på genom att kontakta ett par olika rörmokare i Bjärnum för att be om offerter för det VVS arbete i Bjärnum som du behöver hjälp med.

Rörmokare jour i Bjärnum

Flera av våra rörmokare i listan ovan har rörmokare jour i Bjärnum. För att ta reda på vilka rörmokare i Bjärnum som erbjuder jour rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika rörmokare.

Rörmokarefakta om orten Bjärnum

I Bjärnum finns som bekant minst en verksam rörmokare och nedanför hittar du en del generell fakta om Bjärnum.

Bjärnum är en tätort i Hässleholms kommun i Skåne län. I västra delen av tätorten ligger Norra Åkarps kyrka i Norra Åkarp, kyrkby i Norra Åkarps socken. Bjärnum är omgivet av bokskogar och Bjärlångensjöarna, Möllerödsjö och Dalsjön. Bjärnum har ett landsortsmuseum, bibliotek, blomsteraffäre, fiskaffär, konditori, blomaffär...

Yta: 363,80 hektar
Invånarantal: 2674, år 2010

Här kan du också läsa mer om Bjärnum om du vill veta mer om Bjärnum än bara rörmokare.

I Bjärnum hittade vi sammanlagt 5 olika rörmokare och VVS-företag att välja mellan när du behöver hjälp med toalett, badrum eller annat VVS-arbete i Bjärnum. Om du inte hittar en lämplig rörmokare i Bjärnum för dina projekt rekommenderar vi att du letar vidare i något angränsande län till Skåne.