Rörmokare i Billesholm

Annons:
Bra och duktiga rörmokare i Billesholm - en guide till att hitta den bästa rörmokaren för ditt projekt och dina VVS behov. Om du bor i eller i närheten av Billesholm och letar efter ett VVS företag i Billesholm som har tillgängliga rörmokare som kan hjälpa dig med t.ex. toalett och badrum hittar du här alla rörmokare i Billesholm. Sammanlagt har vi 2 olika rörmokare verksamma i Billesholm listade i vår katalog som du kan kontakta för VVS arbete i Billesholm.
Annons:

Bra rörmokare i Billesholm

Nedanför kan du ta del av vår lista över rörmokare i Billesholm.

Andreassons Rörsvets & Montage
Idv. 3
267 71 Billesholm


VVS & Energiinstallationer I Skåne AB
Svalörtsg. 10
267 72 BILLESHOLM


VVS-butik i Billesholm

Många av de 2 olika rörmokarna från listan ovan har också koppling till någon VVS butik i Billesholm. Ibland finns VVS butiken i Billesholm på samma adress som rörmokaren. Fråga din rörmokare om du behöver hjälp att hitta VVS butik i Billesholm.
Annons:

Pris för rörmokare i Billesholm

Pris och kostnad för att anlita en rörmokare i Billesholm varier beroende på typ av VVS arbete som du behöver hjälp med i Billesholm. Rörmokare pris i Billesholm tar du enklast reda på genom att kontakta ett par olika rörmokare i Billesholm för att be om offerter för det VVS arbete i Billesholm som du behöver hjälp med.

Rörmokare jour i Billesholm

Flera av våra rörmokare i listan ovan har rörmokare jour i Billesholm. För att ta reda på vilka rörmokare i Billesholm som erbjuder jour rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika rörmokare.

Rörmokarefakta om orten Billesholm

I Billesholm finns som bekant minst en verksam rörmokare och nedanför hittar du en del generell fakta om Billesholm.

Billesholm är en tätort i Bjuvs kommun i Skåne län. Förutom gruvindustrin som varit dominerande på denna ort, har det under åren även funnits annan verksamhet. Från 1888 fanns ett tegelbruk på det område där Isover finns i dag. Tegelbruket låg strax söder om gruvschaktet Kapten Berg. Detta bruk lades ner efter en brand 1912.

Yta: 290,72 hektar
Invånarantal: 2910, år 2010

Här kan du också läsa mer om Billesholm om du vill veta mer om Billesholm än bara rörmokare.

I Billesholm hittade vi sammanlagt 2 olika rörmokare och VVS-företag att välja mellan när du behöver hjälp med toalett, badrum eller annat VVS-arbete i Billesholm. Om du inte hittar en lämplig rörmokare i Billesholm för dina projekt rekommenderar vi att du letar vidare i något angränsande län till Skåne.