Rörmokare i Linghem

Annons:
Bra och duktiga rörmokare i Linghem - en guide till att hitta den bästa rörmokaren för ditt projekt och dina VVS behov. Om du bor i eller i närheten av Linghem och letar efter ett VVS företag i Linghem som har tillgängliga rörmokare som kan hjälpa dig med t.ex. toalett och badrum hittar du här alla rörmokare i Linghem. Sammanlagt har vi 4 olika rörmokare verksamma i Linghem listade i vår katalog som du kan kontakta för VVS arbete i Linghem.
Annons:

Bra rörmokare i Linghem

Nedanför kan du ta del av vår lista över rörmokare i Linghem.

Göran Karlsson VVS & El
Stratomta 1
585 62 Linghem


Harstad VVS HB
Harstad Oxelberga
585 63 LINGHEM


Lasse Rörmokare
Ullälva 5
585 63 LINGHEM


Lindalen Kyl- och Värmepumpservice
Särstadsv. 7
585 63 LINGHEM


VVS-butik i Linghem

Många av de 4 olika rörmokarna från listan ovan har också koppling till någon VVS butik i Linghem. Ibland finns VVS butiken i Linghem på samma adress som rörmokaren. Fråga din rörmokare om du behöver hjälp att hitta VVS butik i Linghem.
Annons:

Pris för rörmokare i Linghem

Pris och kostnad för att anlita en rörmokare i Linghem varier beroende på typ av VVS arbete som du behöver hjälp med i Linghem. Rörmokare pris i Linghem tar du enklast reda på genom att kontakta ett par olika rörmokare i Linghem för att be om offerter för det VVS arbete i Linghem som du behöver hjälp med.

Rörmokare jour i Linghem

Flera av våra rörmokare i listan ovan har rörmokare jour i Linghem. För att ta reda på vilka rörmokare i Linghem som erbjuder jour rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika rörmokare.

Rörmokarefakta om orten Linghem

I Linghem finns som bekant minst en verksam rörmokare och nedanför hittar du en del generell fakta om Linghem.

Linghem är en tätort i Linköpings kommun, Östergötland. Linghem ligger 10 km öster om Linköping. Orten passeras av Länsväg E 796 och Södra stambanan. De största arbetsplatserna är servicehuset med grannskapshus, Linghemsskolan (högstadium) och Himnaskolan (låg/mellanstadium).

Yta: 174,62 hektar
Invånarantal: 2804, år 2010

Här kan du också läsa mer om Linghem om du vill veta mer om Linghem än bara rörmokare.

I Linghem hittade vi sammanlagt 4 olika rörmokare och VVS-företag att välja mellan när du behöver hjälp med toalett, badrum eller annat VVS-arbete i Linghem. Om du inte hittar en lämplig rörmokare i Linghem för dina projekt rekommenderar vi att du letar vidare i något angränsande län till Östergötland.