Rörmokare i Kisa

Annons:
Bra och duktiga rörmokare i Kisa - en guide till att hitta den bästa rörmokaren för ditt projekt och dina VVS behov. Om du bor i eller i närheten av Kisa och letar efter ett VVS företag i Kisa som har tillgängliga rörmokare som kan hjälpa dig med t.ex. toalett och badrum hittar du här alla rörmokare i Kisa. Sammanlagt har vi 3 olika rörmokare verksamma i Kisa listade i vår katalog som du kan kontakta för VVS arbete i Kisa.
Annons:

Bra rörmokare i Kisa

Nedanför kan du ta del av vår lista över rörmokare i Kisa.

Kisa Rör
Torpg. 1
590 38 KISA


Ternstedt Invent AB
Enebyg. 50
590 38 KISA


Värmekompaniet I Linköping
Tornhagsv. 5
590 37 Kisa


VVS-butik i Kisa

Många av de 3 olika rörmokarna från listan ovan har också koppling till någon VVS butik i Kisa. Ibland finns VVS butiken i Kisa på samma adress som rörmokaren. Fråga din rörmokare om du behöver hjälp att hitta VVS butik i Kisa.
Annons:

Pris för rörmokare i Kisa

Pris och kostnad för att anlita en rörmokare i Kisa varier beroende på typ av VVS arbete som du behöver hjälp med i Kisa. Rörmokare pris i Kisa tar du enklast reda på genom att kontakta ett par olika rörmokare i Kisa för att be om offerter för det VVS arbete i Kisa som du behöver hjälp med.

Rörmokare jour i Kisa

Flera av våra rörmokare i listan ovan har rörmokare jour i Kisa. För att ta reda på vilka rörmokare i Kisa som erbjuder jour rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika rörmokare.

Rörmokarefakta om orten Kisa

I Kisa finns som bekant minst en verksam rörmokare och nedanför hittar du en del generell fakta om Kisa.

Kisa är en tätort i Östergötland samt centralort i Kinda kommun, Östergötlands län. Orten ligger där Kisaån flyter ihop med Lillån och rinner ut i Kisasjön. I Kisa finns industrier som Kinda Sågen, Swedish Tissue (tidigare Forså pappersbruk), BTT plåt och Finess AB.

Yta: 402,69 hektar
Invånarantal: 3687, år 2010

Här kan du också läsa mer om Kisa om du vill veta mer om Kisa än bara rörmokare.

I Kisa hittade vi sammanlagt 3 olika rörmokare och VVS-företag att välja mellan när du behöver hjälp med toalett, badrum eller annat VVS-arbete i Kisa. Om du inte hittar en lämplig rörmokare i Kisa för dina projekt rekommenderar vi att du letar vidare i något angränsande län till Östergötland.