Rörmokare i Pålsboda

Annons:
Bra och duktiga rörmokare i Pålsboda - en guide till att hitta den bästa rörmokaren för ditt projekt och dina VVS behov. Om du bor i eller i närheten av Pålsboda och letar efter ett VVS företag i Pålsboda som har tillgängliga rörmokare som kan hjälpa dig med t.ex. toalett och badrum hittar du här alla rörmokare i Pålsboda. Sammanlagt har vi 4 olika rörmokare verksamma i Pålsboda listade i vår katalog som du kan kontakta för VVS arbete i Pålsboda.
Annons:

Bra rörmokare i Pålsboda

Nedanför kan du ta del av vår lista över rörmokare i Pålsboda.


Ilvanbo Allservice AB
IlvanboErlandssons Rörfirma
Käfsterud


Bennys Rör o. Industrisvets AB
Kärrsv. 14 A
697 30 Pålsboda


Oddmi AB
Stenstorp Karlsberg 127
697 92 Pålsboda


VVS-butik i Pålsboda

Många av de 4 olika rörmokarna från listan ovan har också koppling till någon VVS butik i Pålsboda. Ibland finns VVS butiken i Pålsboda på samma adress som rörmokaren. Fråga din rörmokare om du behöver hjälp att hitta VVS butik i Pålsboda.
Annons:

Pris för rörmokare i Pålsboda

Pris och kostnad för att anlita en rörmokare i Pålsboda varier beroende på typ av VVS arbete som du behöver hjälp med i Pålsboda. Rörmokare pris i Pålsboda tar du enklast reda på genom att kontakta ett par olika rörmokare i Pålsboda för att be om offerter för det VVS arbete i Pålsboda som du behöver hjälp med.

Rörmokare jour i Pålsboda

Flera av våra rörmokare i listan ovan har rörmokare jour i Pålsboda. För att ta reda på vilka rörmokare i Pålsboda som erbjuder jour rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika rörmokare.

Rörmokarefakta om orten Pålsboda

I Pålsboda finns som bekant minst en verksam rörmokare och nedanför hittar du en del generell fakta om Pålsboda.

Pålsboda är en tätort i Hallsbergs kommun som ligger utmed Västra stambanan mellan Hallsberg och Katrineholm samt vid riksväg 51 mellan Örebro och Norrköping. Bland annat återfinns norra Europas största häftstiftsfabrik i Pålsboda, Svenska häftstiftsfabriken vilken numer har flyttat sin verksamhet, samt en mekanisk verkstad.

Yta: 146,43 hektar
Invånarantal: 1552, år 2010

Här kan du också läsa mer om Pålsboda om du vill veta mer om Pålsboda än bara rörmokare.

I Pålsboda hittade vi sammanlagt 4 olika rörmokare och VVS-företag att välja mellan när du behöver hjälp med toalett, badrum eller annat VVS-arbete i Pålsboda. Om du inte hittar en lämplig rörmokare i Pålsboda för dina projekt rekommenderar vi att du letar vidare i något angränsande län till Örebro.