Rörmokare i Laxå

Annons:
Bra och duktiga rörmokare i Laxå - en guide till att hitta den bästa rörmokaren för ditt projekt och dina VVS behov. Om du bor i eller i närheten av Laxå och letar efter ett VVS företag i Laxå som har tillgängliga rörmokare som kan hjälpa dig med t.ex. toalett och badrum hittar du här alla rörmokare i Laxå. Sammanlagt har vi 5 olika rörmokare verksamma i Laxå listade i vår katalog som du kan kontakta för VVS arbete i Laxå.
Annons:

Bra rörmokare i Laxå

Nedanför kan du ta del av vår lista över rörmokare i Laxå.


Lindåsen Rör AB
LindåsvBravida Sverige AB
Maskinv. 2


Möörks Rör AB
Kyrkog. 3
695 30 Laxå


Winds Individual Solutions AB
Smedjeg. 11
695 32 Laxå


Wojab, AB
Järnvägsg. 12
695 30 Laxå


VVS-butik i Laxå

Många av de 5 olika rörmokarna från listan ovan har också koppling till någon VVS butik i Laxå. Ibland finns VVS butiken i Laxå på samma adress som rörmokaren. Fråga din rörmokare om du behöver hjälp att hitta VVS butik i Laxå.
Annons:

Pris för rörmokare i Laxå

Pris och kostnad för att anlita en rörmokare i Laxå varier beroende på typ av VVS arbete som du behöver hjälp med i Laxå. Rörmokare pris i Laxå tar du enklast reda på genom att kontakta ett par olika rörmokare i Laxå för att be om offerter för det VVS arbete i Laxå som du behöver hjälp med.

Rörmokare jour i Laxå

Flera av våra rörmokare i listan ovan har rörmokare jour i Laxå. För att ta reda på vilka rörmokare i Laxå som erbjuder jour rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika rörmokare.

Rörmokarefakta om orten Laxå

I Laxå finns som bekant minst en verksam rörmokare och nedanför hittar du en del generell fakta om Laxå.

Laxå är en tätort i västra Närke samt centralort i Laxå kommun, Örebro län. Laxå är en gammal järnvägsknutpunkt och industriort. I närheten av Laxå ligger Porla brunn. Laxå Special Vehicles tillverkar speciallösningar av chassin och hytter till lastbilstillverkaren Scania.

Yta: 453,58 hektar
Invånarantal: 3064, år 2010

Här kan du också läsa mer om Laxå om du vill veta mer om Laxå än bara rörmokare.

I Laxå hittade vi sammanlagt 5 olika rörmokare och VVS-företag att välja mellan när du behöver hjälp med toalett, badrum eller annat VVS-arbete i Laxå. Om du inte hittar en lämplig rörmokare i Laxå för dina projekt rekommenderar vi att du letar vidare i något angränsande län till Örebro.