Rörmokare i Kopparberg

Annons:
Bra och duktiga rörmokare i Kopparberg - en guide till att hitta den bästa rörmokaren för ditt projekt och dina VVS behov. Om du bor i eller i närheten av Kopparberg och letar efter ett VVS företag i Kopparberg som har tillgängliga rörmokare som kan hjälpa dig med t.ex. toalett och badrum hittar du här alla rörmokare i Kopparberg. Sammanlagt har vi 5 olika rörmokare verksamma i Kopparberg listade i vår katalog som du kan kontakta för VVS arbete i Kopparberg.
Annons:

Bra rörmokare i Kopparberg

Nedanför kan du ta del av vår lista över rörmokare i Kopparberg.


Löa Entreprenad & Rör AB
Ö. Löa 619


Bergslagens Energigasteknik AB
Ö. Löa 618
714 94 Kopparberg


GlS Rör & Fastighetsservice
Ö. Löa 619
714 94 Kopparberg


Holfves VVS & Entreprenad AB
Ö. Löa Eriksberg 720
714 94 Kopparberg


Westholms Rör, AB
Gruvfogdeg. 10 B
714 30 Kopparberg


VVS-butik i Kopparberg

Många av de 5 olika rörmokarna från listan ovan har också koppling till någon VVS butik i Kopparberg. Ibland finns VVS butiken i Kopparberg på samma adress som rörmokaren. Fråga din rörmokare om du behöver hjälp att hitta VVS butik i Kopparberg.
Annons:

Pris för rörmokare i Kopparberg

Pris och kostnad för att anlita en rörmokare i Kopparberg varier beroende på typ av VVS arbete som du behöver hjälp med i Kopparberg. Rörmokare pris i Kopparberg tar du enklast reda på genom att kontakta ett par olika rörmokare i Kopparberg för att be om offerter för det VVS arbete i Kopparberg som du behöver hjälp med.

Rörmokare jour i Kopparberg

Flera av våra rörmokare i listan ovan har rörmokare jour i Kopparberg. För att ta reda på vilka rörmokare i Kopparberg som erbjuder jour rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika rörmokare.

Rörmokarefakta om orten Kopparberg

I Kopparberg finns som bekant minst en verksam rörmokare och nedanför hittar du en del generell fakta om Kopparberg.

Kopparberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Ljusnarsbergs kommun i Örebro län. Till tätorten räknas även det intilliggande Bångbro. Orten är belägen vid riksväg 63. De flesta arbetstillfällen på orten finns inom den offentliga sektorn. Bland större företag märks främst Kopparbergs Bryggeri med över 100 anställda på orten.

Yta: 672,78 hektar
Invånarantal: 3016, år 2010

Här kan du också läsa mer om Kopparberg om du vill veta mer om Kopparberg än bara rörmokare.

I Kopparberg hittade vi sammanlagt 5 olika rörmokare och VVS-företag att välja mellan när du behöver hjälp med toalett, badrum eller annat VVS-arbete i Kopparberg. Om du inte hittar en lämplig rörmokare i Kopparberg för dina projekt rekommenderar vi att du letar vidare i något angränsande län till Örebro.