Rörmokare i Sangis

Annons:
Bra och duktiga rörmokare i Sangis - en guide till att hitta den bästa rörmokaren för ditt projekt och dina VVS behov. Om du bor i eller i närheten av Sangis och letar efter ett VVS företag i Sangis som har tillgängliga rörmokare som kan hjälpa dig med t.ex. toalett och badrum hittar du här alla rörmokare i Sangis. Sammanlagt har vi 1 olika rörmokare verksamma i Sangis listade i vår katalog som du kan kontakta för VVS arbete i Sangis.
Annons:

Bra rörmokare i Sangis

Nedanför kan du ta del av vår lista över rörmokare i Sangis.

Vvs-Tjänst Tommy Larsson
Grynnv. 49
952 72 Sangis


VVS-butik i Sangis

Många av de 1 olika rörmokarna från listan ovan har också koppling till någon VVS butik i Sangis. Ibland finns VVS butiken i Sangis på samma adress som rörmokaren. Fråga din rörmokare om du behöver hjälp att hitta VVS butik i Sangis.
Annons:

Pris för rörmokare i Sangis

Pris och kostnad för att anlita en rörmokare i Sangis varier beroende på typ av VVS arbete som du behöver hjälp med i Sangis. Rörmokare pris i Sangis tar du enklast reda på genom att kontakta ett par olika rörmokare i Sangis för att be om offerter för det VVS arbete i Sangis som du behöver hjälp med.

Rörmokare jour i Sangis

Flera av våra rörmokare i listan ovan har rörmokare jour i Sangis. För att ta reda på vilka rörmokare i Sangis som erbjuder jour rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika rörmokare.

Rörmokarefakta om orten Sangis

I Sangis finns som bekant minst en verksam rörmokare och nedanför hittar du en del generell fakta om Sangis.

Sangis är en tätort i Kalix kommun. Byn är belägen mellan Kalix och Haparanda och är en gammal jordbruksby. Europaväg 4 genomkorsar här. Några kilometer väster om byn, vid Sangis Kvarn finns Sangishögen. Det är en gammal gravhög från tidig vikingatid. I Sangis finns en Konsum-butik, Sibylla, en F-6 skola och Sangis kyrka.

Yta: 247,86 hektar
Invånarantal: 572, år 2010

Här kan du också läsa mer om Sangis om du vill veta mer om Sangis än bara rörmokare.

I Sangis hittade vi sammanlagt 1 olika rörmokare och VVS-företag att välja mellan när du behöver hjälp med toalett, badrum eller annat VVS-arbete i Sangis. Om du inte hittar en lämplig rörmokare i Sangis för dina projekt rekommenderar vi att du letar vidare i något angränsande län till Norrbotten.