Rörmokare i Pajala

Annons:
Bra och duktiga rörmokare i Pajala - en guide till att hitta den bästa rörmokaren för ditt projekt och dina VVS behov. Om du bor i eller i närheten av Pajala och letar efter ett VVS företag i Pajala som har tillgängliga rörmokare som kan hjälpa dig med t.ex. toalett och badrum hittar du här alla rörmokare i Pajala. Sammanlagt har vi 7 olika rörmokare verksamma i Pajala listade i vår katalog som du kan kontakta för VVS arbete i Pajala.
Annons:

Bra rörmokare i Pajala

Nedanför kan du ta del av vår lista över rörmokare i Pajala.


Olof Karlssons Rör AB
Ruokojärviv


Egons Spol & Sug AB
Aareavaara 15
984 91 Pajala


K Pekkaris Rör
Salo 2
984 91 Pajala


Mäkis Rör, Bror
Kardis 182
984 92 PAJALA


Pajala VVS AB
Kardis 68
984 92 PAJALA


Pajala Vvs O Fastighetsservice
Kardis 68
984 92 PAJALA


Pekkaris Rör AB
Salo 2
984 91 Pajala


VVS-butik i Pajala

Många av de 7 olika rörmokarna från listan ovan har också koppling till någon VVS butik i Pajala. Ibland finns VVS butiken i Pajala på samma adress som rörmokaren. Fråga din rörmokare om du behöver hjälp att hitta VVS butik i Pajala.
Annons:

Pris för rörmokare i Pajala

Pris och kostnad för att anlita en rörmokare i Pajala varier beroende på typ av VVS arbete som du behöver hjälp med i Pajala. Rörmokare pris i Pajala tar du enklast reda på genom att kontakta ett par olika rörmokare i Pajala för att be om offerter för det VVS arbete i Pajala som du behöver hjälp med.

Rörmokare jour i Pajala

Flera av våra rörmokare i listan ovan har rörmokare jour i Pajala. För att ta reda på vilka rörmokare i Pajala som erbjuder jour rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika rörmokare.

Rörmokarefakta om orten Pajala

I Pajala finns som bekant minst en verksam rörmokare och nedanför hittar du en del generell fakta om Pajala.

Pajala är en tätort och centralort i Pajala kommun i Norrbotten. Pajala är även kyrkorten i Pajala socken. Artic Road AB, Snells Entreprenad AB, Inission Micromakarna AB, Svetsteknik i Pajala AB, Miljö & Teknik i Kangos AB, MD i Pajala AB (Hotell Smedjan) med flera.

Yta: 377,83 hektar
Invånarantal: 1958, år 2010

Här kan du också läsa mer om Pajala om du vill veta mer om Pajala än bara rörmokare.

I Pajala hittade vi sammanlagt 7 olika rörmokare och VVS-företag att välja mellan när du behöver hjälp med toalett, badrum eller annat VVS-arbete i Pajala. Om du inte hittar en lämplig rörmokare i Pajala för dina projekt rekommenderar vi att du letar vidare i något angränsande län till Norrbotten.