Rörmokare i Övertorneå

Annons:
Bra och duktiga rörmokare i Övertorneå - en guide till att hitta den bästa rörmokaren för ditt projekt och dina VVS behov. Om du bor i eller i närheten av Övertorneå och letar efter ett VVS företag i Övertorneå som har tillgängliga rörmokare som kan hjälpa dig med t.ex. toalett och badrum hittar du här alla rörmokare i Övertorneå. Sammanlagt har vi 4 olika rörmokare verksamma i Övertorneå listade i vår katalog som du kan kontakta för VVS arbete i Övertorneå.
Annons:

Bra rörmokare i Övertorneå

Nedanför kan du ta del av vår lista över rörmokare i Övertorneå.


Soukolo Rör
Soukolojärvi 94


Clearwater
Tallv. 10
957 32 övertorneå


Rakennuslike Sieppi Filial
Kronv. 16
957 32 övertorneå


Torsten Lindbergs VVS Service AB
Svanstein 34
957 94 övertorneå


VVS-butik i Övertorneå

Många av de 4 olika rörmokarna från listan ovan har också koppling till någon VVS butik i Övertorneå. Ibland finns VVS butiken i Övertorneå på samma adress som rörmokaren. Fråga din rörmokare om du behöver hjälp att hitta VVS butik i Övertorneå.
Annons:

Pris för rörmokare i Övertorneå

Pris och kostnad för att anlita en rörmokare i Övertorneå varier beroende på typ av VVS arbete som du behöver hjälp med i Övertorneå. Rörmokare pris i Övertorneå tar du enklast reda på genom att kontakta ett par olika rörmokare i Övertorneå för att be om offerter för det VVS arbete i Övertorneå som du behöver hjälp med.

Rörmokare jour i Övertorneå

Flera av våra rörmokare i listan ovan har rörmokare jour i Övertorneå. För att ta reda på vilka rörmokare i Övertorneå som erbjuder jour rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika rörmokare.

Rörmokarefakta om orten Övertorneå

I Övertorneå finns som bekant minst en verksam rörmokare och nedanför hittar du en del generell fakta om Övertorneå.

Övertorneå (finska: Matarenki, meänkieli och äldre svensk benämning: Matarengi) är en tätort i Övertorneå kommun i Sverige vid Torne älv och riksgränsen mot Finland. Tätorten Övertorneå består numera inte bara av gamla Övertorneå (Matarengi), utan också av Turovaara och delar av byarna Ruskola och Haapakylä.

Yta: 268,68 hektar
Invånarantal: 1912, år 2010

Här kan du också läsa mer om Övertorneå om du vill veta mer om Övertorneå än bara rörmokare.

I Övertorneå hittade vi sammanlagt 4 olika rörmokare och VVS-företag att välja mellan när du behöver hjälp med toalett, badrum eller annat VVS-arbete i Övertorneå. Om du inte hittar en lämplig rörmokare i Övertorneå för dina projekt rekommenderar vi att du letar vidare i något angränsande län till Norrbotten.