Rörmokare i Överkalix

Annons:
Bra och duktiga rörmokare i Överkalix - en guide till att hitta den bästa rörmokaren för ditt projekt och dina VVS behov. Om du bor i eller i närheten av Överkalix och letar efter ett VVS företag i Överkalix som har tillgängliga rörmokare som kan hjälpa dig med t.ex. toalett och badrum hittar du här alla rörmokare i Överkalix. Sammanlagt har vi 7 olika rörmokare verksamma i Överkalix listade i vår katalog som du kan kontakta för VVS arbete i Överkalix.
Annons:

Bra rörmokare i Överkalix

Nedanför kan du ta del av vår lista över rörmokare i Överkalix.


M-Collection
Ö. Lomträsk 9


Eliasson, Karl Artur Gunnar
Vännäsv. 48
956 92 överkalix


Gyljehedens Kyla Och Värme
Gyljeheden 43
956 91 ÖVERKALIX


Kalix Älvs Rör & VVS AB
Storg. 11 A
956 31 ÖVERKALIX


Norrlands Kylservice AB
S. Sandsjärv 62
956 99 ÖVERKALIX


ÅhlS Pann & Brännar Service HB
Kypasjärviv. 88
956 93 ÖVERKALIX


Överkalix Rör & V V S AB
S. Brännag. 9
956 31 ÖVERKALIX


VVS-butik i Överkalix

Många av de 7 olika rörmokarna från listan ovan har också koppling till någon VVS butik i Överkalix. Ibland finns VVS butiken i Överkalix på samma adress som rörmokaren. Fråga din rörmokare om du behöver hjälp att hitta VVS butik i Överkalix.
Annons:

Pris för rörmokare i Överkalix

Pris och kostnad för att anlita en rörmokare i Överkalix varier beroende på typ av VVS arbete som du behöver hjälp med i Överkalix. Rörmokare pris i Överkalix tar du enklast reda på genom att kontakta ett par olika rörmokare i Överkalix för att be om offerter för det VVS arbete i Överkalix som du behöver hjälp med.

Rörmokare jour i Överkalix

Flera av våra rörmokare i listan ovan har rörmokare jour i Överkalix. För att ta reda på vilka rörmokare i Överkalix som erbjuder jour rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika rörmokare.

Rörmokarefakta om orten Överkalix

I Överkalix finns som bekant minst en verksam rörmokare och nedanför hittar du en del generell fakta om Överkalix.

Överkalix (finska Ylikainus eller Ylikainuu) är en tätort och centralort i Överkalix kommun i Norrbottens län i Sverige som även omfattar Bränna, kyrkbyn i Överkalix socken. Överkalix är belägen cirka tio mil nordost om Luleå och utmed Kalixälven som gör en Z-sväng förbli centralorten, där också Ängesån mynnar i älven.

Yta: 106,06 hektar
Invånarantal: 975, år 2010

Här kan du också läsa mer om Överkalix om du vill veta mer om Överkalix än bara rörmokare.

I Överkalix hittade vi sammanlagt 7 olika rörmokare och VVS-företag att välja mellan när du behöver hjälp med toalett, badrum eller annat VVS-arbete i Överkalix. Om du inte hittar en lämplig rörmokare i Överkalix för dina projekt rekommenderar vi att du letar vidare i något angränsande län till Norrbotten.