Rörmokare i Öjebyn

Annons:
Bra och duktiga rörmokare i Öjebyn - en guide till att hitta den bästa rörmokaren för ditt projekt och dina VVS behov. Om du bor i eller i närheten av Öjebyn och letar efter ett VVS företag i Öjebyn som har tillgängliga rörmokare som kan hjälpa dig med t.ex. toalett och badrum hittar du här alla rörmokare i Öjebyn. Sammanlagt har vi 5 olika rörmokare verksamma i Öjebyn listade i vår katalog som du kan kontakta för VVS arbete i Öjebyn.
Annons:

Bra rörmokare i Öjebyn

Nedanför kan du ta del av vår lista över rörmokare i Öjebyn.

Fjärrtek i Norr AB
Hyvelv. 4
943 36 öjebyn


JS Rör AB
Mejselv. 18
943 36 öjebyn


Johansson O Ströms Rör, HB
Mejselv. 18
943 36 öjebyn


RÖRmax AB
Hammarv. 51
943 36 öjebyn


Öjebyns Rör AB
Snoag. 5
943 32 öjebyn


VVS-butik i Öjebyn

Många av de 5 olika rörmokarna från listan ovan har också koppling till någon VVS butik i Öjebyn. Ibland finns VVS butiken i Öjebyn på samma adress som rörmokaren. Fråga din rörmokare om du behöver hjälp att hitta VVS butik i Öjebyn.
Annons:

Pris för rörmokare i Öjebyn

Pris och kostnad för att anlita en rörmokare i Öjebyn varier beroende på typ av VVS arbete som du behöver hjälp med i Öjebyn. Rörmokare pris i Öjebyn tar du enklast reda på genom att kontakta ett par olika rörmokare i Öjebyn för att be om offerter för det VVS arbete i Öjebyn som du behöver hjälp med.

Rörmokare jour i Öjebyn

Flera av våra rörmokare i listan ovan har rörmokare jour i Öjebyn. För att ta reda på vilka rörmokare i Öjebyn som erbjuder jour rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika rörmokare.

Rörmokarefakta om orten Öjebyn

I Öjebyn finns som bekant minst en verksam rörmokare och nedanför hittar du en del generell fakta om Öjebyn.

Öjebyn är ett bostadsområde och en stadsdel i tätorten Piteå som tidigare utgjort en egen tätort/stad. Öjebyn är också kyrkbyn i Piteå socken. Från Öjebyn bedrevs handel företogs med samerna i Pite lappmark. 1620 gjorde Olof Bure en stadsplan för Öjebyn/Piteå

Yta:
Invånarantal: 4008, år 1990

Här kan du också läsa mer om Öjebyn om du vill veta mer om Öjebyn än bara rörmokare.

I Öjebyn hittade vi sammanlagt 5 olika rörmokare och VVS-företag att välja mellan när du behöver hjälp med toalett, badrum eller annat VVS-arbete i Öjebyn. Om du inte hittar en lämplig rörmokare i Öjebyn för dina projekt rekommenderar vi att du letar vidare i något angränsande län till Norrbotten.