Rörmokare i Jokkmokk

Annons:
Bra och duktiga rörmokare i Jokkmokk - en guide till att hitta den bästa rörmokaren för ditt projekt och dina VVS behov. Om du bor i eller i närheten av Jokkmokk och letar efter ett VVS företag i Jokkmokk som har tillgängliga rörmokare som kan hjälpa dig med t.ex. toalett och badrum hittar du här alla rörmokare i Jokkmokk. Sammanlagt har vi 4 olika rörmokare verksamma i Jokkmokk listade i vår katalog som du kan kontakta för VVS arbete i Jokkmokk.
Annons:

Bra rörmokare i Jokkmokk

Nedanför kan du ta del av vår lista över rörmokare i Jokkmokk.

Jokkmokks VVS AB
Rajdv. 3
962 33 Jokkmokk


Jokkmokks Vvs
Rajdv. 3
962 33 Jokkmokk


Rörtjänst i Jokkmokk AB
Ulleniusg. 1
962 33 Jokkmokk


Urbans Rör i Jokkmokk AB
Storg. 28 D
962 32 JOKKMOKK


VVS-butik i Jokkmokk

Många av de 4 olika rörmokarna från listan ovan har också koppling till någon VVS butik i Jokkmokk. Ibland finns VVS butiken i Jokkmokk på samma adress som rörmokaren. Fråga din rörmokare om du behöver hjälp att hitta VVS butik i Jokkmokk.
Annons:

Pris för rörmokare i Jokkmokk

Pris och kostnad för att anlita en rörmokare i Jokkmokk varier beroende på typ av VVS arbete som du behöver hjälp med i Jokkmokk. Rörmokare pris i Jokkmokk tar du enklast reda på genom att kontakta ett par olika rörmokare i Jokkmokk för att be om offerter för det VVS arbete i Jokkmokk som du behöver hjälp med.

Rörmokare jour i Jokkmokk

Flera av våra rörmokare i listan ovan har rörmokare jour i Jokkmokk. För att ta reda på vilka rörmokare i Jokkmokk som erbjuder jour rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika rörmokare.

Rörmokarefakta om orten Jokkmokk

I Jokkmokk finns som bekant minst en verksam rörmokare och nedanför hittar du en del generell fakta om Jokkmokk.

Jokkmokk är centralort i Jokkmokks kommun. Jokkmokk är känt för Jokkmokks marknad, som firade 400-årsjubileum i februari 2005, samt för sin roll som en central samisk samlingsplats. På orten finns bland andra Ájtte, Svenskt fjäll- och samemuseum, Samernas utbildningscentrum samt ett flertal konst- och hantverksbutiker.

Yta: 359,07 hektar
Invånarantal: 2786, år 2010

Här kan du också läsa mer om Jokkmokk om du vill veta mer om Jokkmokk än bara rörmokare.

I Jokkmokk hittade vi sammanlagt 4 olika rörmokare och VVS-företag att välja mellan när du behöver hjälp med toalett, badrum eller annat VVS-arbete i Jokkmokk. Om du inte hittar en lämplig rörmokare i Jokkmokk för dina projekt rekommenderar vi att du letar vidare i något angränsande län till Norrbotten.