Rörmokare i Hortlax

Annons:
Bra och duktiga rörmokare i Hortlax - en guide till att hitta den bästa rörmokaren för ditt projekt och dina VVS behov. Om du bor i eller i närheten av Hortlax och letar efter ett VVS företag i Hortlax som har tillgängliga rörmokare som kan hjälpa dig med t.ex. toalett och badrum hittar du här alla rörmokare i Hortlax. Sammanlagt har vi 3 olika rörmokare verksamma i Hortlax listade i vår katalog som du kan kontakta för VVS arbete i Hortlax.
Annons:

Bra rörmokare i Hortlax

Nedanför kan du ta del av vår lista över rörmokare i Hortlax.

Fjellströms Rör AB
Kullbacksv. 17
944 31 HORTLAX


Hortlax Rör AB
Görjängsv. 20
944 32 Hortlax


Myrestam Värmepump Kylteknik/MVK
Edviksv. 70
944 31 HORTLAX


VVS-butik i Hortlax

Många av de 3 olika rörmokarna från listan ovan har också koppling till någon VVS butik i Hortlax. Ibland finns VVS butiken i Hortlax på samma adress som rörmokaren. Fråga din rörmokare om du behöver hjälp att hitta VVS butik i Hortlax.
Annons:

Pris för rörmokare i Hortlax

Pris och kostnad för att anlita en rörmokare i Hortlax varier beroende på typ av VVS arbete som du behöver hjälp med i Hortlax. Rörmokare pris i Hortlax tar du enklast reda på genom att kontakta ett par olika rörmokare i Hortlax för att be om offerter för det VVS arbete i Hortlax som du behöver hjälp med.

Rörmokare jour i Hortlax

Flera av våra rörmokare i listan ovan har rörmokare jour i Hortlax. För att ta reda på vilka rörmokare i Hortlax som erbjuder jour rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika rörmokare.

Rörmokarefakta om orten Hortlax

I Hortlax finns som bekant minst en verksam rörmokare och nedanför hittar du en del generell fakta om Hortlax.

Hortlax är en tätort i Piteå kommun och kyrkby i Hortlax socken. Hortlax kyrka började byggas 1913. En bit bort från kyrkan finns en kyrkogård. Det finns kommunal skola till och med högstadiet, sim- och sporthall, bibliotek, läkarstation med barnavårdscentral, tandläkare och blomsterhandel.

Yta: 148,88 hektar
Invånarantal: 1248, år 2010

Här kan du också läsa mer om Hortlax om du vill veta mer om Hortlax än bara rörmokare.

I Hortlax hittade vi sammanlagt 3 olika rörmokare och VVS-företag att välja mellan när du behöver hjälp med toalett, badrum eller annat VVS-arbete i Hortlax. Om du inte hittar en lämplig rörmokare i Hortlax för dina projekt rekommenderar vi att du letar vidare i något angränsande län till Norrbotten.