Rörmokare i Harads

Annons:
Bra och duktiga rörmokare i Harads - en guide till att hitta den bästa rörmokaren för ditt projekt och dina VVS behov. Om du bor i eller i närheten av Harads och letar efter ett VVS företag i Harads som har tillgängliga rörmokare som kan hjälpa dig med t.ex. toalett och badrum hittar du här alla rörmokare i Harads. Sammanlagt har vi 3 olika rörmokare verksamma i Harads listade i vår katalog som du kan kontakta för VVS arbete i Harads.
Annons:

Bra rörmokare i Harads

Nedanför kan du ta del av vår lista över rörmokare i Harads.


Bodens VVS-Service & Rör
Edeforsv. 38


Bodens Vvs-Service HB
Edeforsv. 38
960 24 Harads


Norbergs El & Rör AB
Skomakarv. 2
960 24 Harads


VVS-butik i Harads

Många av de 3 olika rörmokarna från listan ovan har också koppling till någon VVS butik i Harads. Ibland finns VVS butiken i Harads på samma adress som rörmokaren. Fråga din rörmokare om du behöver hjälp att hitta VVS butik i Harads.
Annons:

Pris för rörmokare i Harads

Pris och kostnad för att anlita en rörmokare i Harads varier beroende på typ av VVS arbete som du behöver hjälp med i Harads. Rörmokare pris i Harads tar du enklast reda på genom att kontakta ett par olika rörmokare i Harads för att be om offerter för det VVS arbete i Harads som du behöver hjälp med.

Rörmokare jour i Harads

Flera av våra rörmokare i listan ovan har rörmokare jour i Harads. För att ta reda på vilka rörmokare i Harads som erbjuder jour rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika rörmokare.

Rörmokarefakta om orten Harads

I Harads finns som bekant minst en verksam rörmokare och nedanför hittar du en del generell fakta om Harads.

Harads är en tätort i Bodens kommun, och kyrkby i Edefors socken. Harads ligger längs riksväg 97 cirka 45 kilometer nordväst om Boden. Orten har god service med bland annat badhus, bibliotek, apotek, vårdcentral, campingplats, bensinstation, handel och verkstäder.

Yta: 129,33 hektar
Invånarantal: 501, år 2010

Här kan du också läsa mer om Harads om du vill veta mer om Harads än bara rörmokare.

I Harads hittade vi sammanlagt 3 olika rörmokare och VVS-företag att välja mellan när du behöver hjälp med toalett, badrum eller annat VVS-arbete i Harads. Om du inte hittar en lämplig rörmokare i Harads för dina projekt rekommenderar vi att du letar vidare i något angränsande län till Norrbotten.