Rörmokare i Hakkas

Annons:
Bra och duktiga rörmokare i Hakkas - en guide till att hitta den bästa rörmokaren för ditt projekt och dina VVS behov. Om du bor i eller i närheten av Hakkas och letar efter ett VVS företag i Hakkas som har tillgängliga rörmokare som kan hjälpa dig med t.ex. toalett och badrum hittar du här alla rörmokare i Hakkas. Sammanlagt har vi 1 olika rörmokare verksamma i Hakkas listade i vår katalog som du kan kontakta för VVS arbete i Hakkas.
Annons:

Bra rörmokare i Hakkas

Nedanför kan du ta del av vår lista över rörmokare i Hakkas.

Wennströms Rör
Kalixv. 90
980 41 HAKKAS


VVS-butik i Hakkas

Många av de 1 olika rörmokarna från listan ovan har också koppling till någon VVS butik i Hakkas. Ibland finns VVS butiken i Hakkas på samma adress som rörmokaren. Fråga din rörmokare om du behöver hjälp att hitta VVS butik i Hakkas.
Annons:

Pris för rörmokare i Hakkas

Pris och kostnad för att anlita en rörmokare i Hakkas varier beroende på typ av VVS arbete som du behöver hjälp med i Hakkas. Rörmokare pris i Hakkas tar du enklast reda på genom att kontakta ett par olika rörmokare i Hakkas för att be om offerter för det VVS arbete i Hakkas som du behöver hjälp med.

Rörmokare jour i Hakkas

Flera av våra rörmokare i listan ovan har rörmokare jour i Hakkas. För att ta reda på vilka rörmokare i Hakkas som erbjuder jour rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika rörmokare.

Rörmokarefakta om orten Hakkas

I Hakkas finns som bekant minst en verksam rörmokare och nedanför hittar du en del generell fakta om Hakkas.

Hakkas är en tätort i Gällivare kommun. Byn har cirka 370 invånare och är därmed den största tätorten på Gällivare landsbygd. Dess främsta näring är skogsbruk, men de flesta invånarna arbetspendlar till Gällivare eller Malmberget. I byn finns ett antal småföretag, en butik, bensinstation, tatuerare, bibliotek, skola, förskola och ett kafé.

Yta: 150,72 hektar
Invånarantal: 365, år 2010

Här kan du också läsa mer om Hakkas om du vill veta mer om Hakkas än bara rörmokare.

I Hakkas hittade vi sammanlagt 1 olika rörmokare och VVS-företag att välja mellan när du behöver hjälp med toalett, badrum eller annat VVS-arbete i Hakkas. Om du inte hittar en lämplig rörmokare i Hakkas för dina projekt rekommenderar vi att du letar vidare i något angränsande län till Norrbotten.