Rörmokare i Glommersträsk

Annons:
Bra och duktiga rörmokare i Glommersträsk - en guide till att hitta den bästa rörmokaren för ditt projekt och dina VVS behov. Om du bor i eller i närheten av Glommersträsk och letar efter ett VVS företag i Glommersträsk som har tillgängliga rörmokare som kan hjälpa dig med t.ex. toalett och badrum hittar du här alla rörmokare i Glommersträsk. Sammanlagt har vi 1 olika rörmokare verksamma i Glommersträsk listade i vår katalog som du kan kontakta för VVS arbete i Glommersträsk.
Annons:

Bra rörmokare i Glommersträsk

Nedanför kan du ta del av vår lista över rörmokare i Glommersträsk.

Glk-Värme
Prästg. 6
930 81 Glommersträsk


VVS-butik i Glommersträsk

Många av de 1 olika rörmokarna från listan ovan har också koppling till någon VVS butik i Glommersträsk. Ibland finns VVS butiken i Glommersträsk på samma adress som rörmokaren. Fråga din rörmokare om du behöver hjälp att hitta VVS butik i Glommersträsk.
Annons:

Pris för rörmokare i Glommersträsk

Pris och kostnad för att anlita en rörmokare i Glommersträsk varier beroende på typ av VVS arbete som du behöver hjälp med i Glommersträsk. Rörmokare pris i Glommersträsk tar du enklast reda på genom att kontakta ett par olika rörmokare i Glommersträsk för att be om offerter för det VVS arbete i Glommersträsk som du behöver hjälp med.

Rörmokare jour i Glommersträsk

Flera av våra rörmokare i listan ovan har rörmokare jour i Glommersträsk. För att ta reda på vilka rörmokare i Glommersträsk som erbjuder jour rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika rörmokare.

Rörmokarefakta om orten Glommersträsk

I Glommersträsk finns som bekant minst en verksam rörmokare och nedanför hittar du en del generell fakta om Glommersträsk.

Glommersträsk är en tätort i Arvidsjaurs kommun, 45 km sydost om Arvidsjaur. Glommersträsk ligger i Norrbottens län, i landskapet Lappland. Orten, som i folkmun ofta kallas enbart Glommers, firade 250-årsjubileum år 2007. Orten var tidigare ett stationssamhälle vid järnvägen Jörn-Arvidsjaur.

Yta: 152,22 hektar
Invånarantal: 272, år 2010

Här kan du också läsa mer om Glommersträsk om du vill veta mer om Glommersträsk än bara rörmokare.

I Glommersträsk hittade vi sammanlagt 1 olika rörmokare och VVS-företag att välja mellan när du behöver hjälp med toalett, badrum eller annat VVS-arbete i Glommersträsk. Om du inte hittar en lämplig rörmokare i Glommersträsk för dina projekt rekommenderar vi att du letar vidare i något angränsande län till Norrbotten.