Rörmokare i Gammelstad

Annons:
Bra och duktiga rörmokare i Gammelstad - en guide till att hitta den bästa rörmokaren för ditt projekt och dina VVS behov. Om du bor i eller i närheten av Gammelstad och letar efter ett VVS företag i Gammelstad som har tillgängliga rörmokare som kan hjälpa dig med t.ex. toalett och badrum hittar du här alla rörmokare i Gammelstad. Sammanlagt har vi 3 olika rörmokare verksamma i Gammelstad listade i vår katalog som du kan kontakta för VVS arbete i Gammelstad.
Annons:

Bra rörmokare i Gammelstad

Nedanför kan du ta del av vår lista över rörmokare i Gammelstad.

Luleå Rörservice AB
Tingsv. 42
954 32 Gammelstad


Svanbergs VVS AB
Hantverksv. 31
954 33 GAMMELSTAD


Svanbergs Vvs
Hantverksv. 31
954 33 GAMMELSTAD


VVS-butik i Gammelstad

Många av de 3 olika rörmokarna från listan ovan har också koppling till någon VVS butik i Gammelstad. Ibland finns VVS butiken i Gammelstad på samma adress som rörmokaren. Fråga din rörmokare om du behöver hjälp att hitta VVS butik i Gammelstad.
Annons:

Pris för rörmokare i Gammelstad

Pris och kostnad för att anlita en rörmokare i Gammelstad varier beroende på typ av VVS arbete som du behöver hjälp med i Gammelstad. Rörmokare pris i Gammelstad tar du enklast reda på genom att kontakta ett par olika rörmokare i Gammelstad för att be om offerter för det VVS arbete i Gammelstad som du behöver hjälp med.

Rörmokare jour i Gammelstad

Flera av våra rörmokare i listan ovan har rörmokare jour i Gammelstad. För att ta reda på vilka rörmokare i Gammelstad som erbjuder jour rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika rörmokare.

Rörmokarefakta om orten Gammelstad

I Gammelstad finns som bekant minst en verksam rörmokare och nedanför hittar du en del generell fakta om Gammelstad.

Gammelstaden före 1987 Gammelstad, är en tätort strax väster om Luleå i Luleå kommun, Norrbottens län. Gammelstaden brukar ofta beskrivas som det egentliga Luleås äldsta del. Kring kyrkan ligger Gammelstads kyrkstad med 408 kyrkstugor i nära ursprungligt skick. Kyrkstaden finns med på Unescos världsarvslista.

Yta: 619,93 hektar
Invånarantal: 4960, år 2010

Här kan du också läsa mer om Gammelstad om du vill veta mer om Gammelstad än bara rörmokare.

I Gammelstad hittade vi sammanlagt 3 olika rörmokare och VVS-företag att välja mellan när du behöver hjälp med toalett, badrum eller annat VVS-arbete i Gammelstad. Om du inte hittar en lämplig rörmokare i Gammelstad för dina projekt rekommenderar vi att du letar vidare i något angränsande län till Norrbotten.